KHL la 01.09. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: AK Bars Kazan – SKA Pietari | SKA:n ylivoimaa?

KHL-kausi alkaa erittäin kovatasoisella ottelulla, jossa kohtaavat läntisen ja itäisen konferenssien kärkijoukkueet.
Viime kauden mestarin AK Bars Kazanin rosteri on pysynyt aikalailla samana, muutamia pelaajavaihdoksia lukuun ottamatta. Näistä ehkä merkittävin hankinta on NHL-pakki Paul Postman. Joukkueella on pieni mestaruuskrapula päällä, sillä harjoitusottelut ovat sujuneet vaihtelevasti. 11 harjoitusottelusta 6 on päättynyt voittoon, joista on tullut 2 jatkoajan kautta.
Huomattavaa on myöskin se, että viimeisestä viidestä ottelusta neljä on päättynyt tasapeliin.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Pietarin SKA:n valmistautuminen uuteen kauteen on mennyt erinomaisesti – tuloksena on 9 ottelua ja 9 voittoa. Ilja Kovaltsukin lähtö joukkueesta, uusi päävalmentaja Ilya Vorobyov, uusi ykkösmaalivahti Magnus Hellberg ja hyökkääjä Nail Yakupovi ovat tuoneet SKA:lle lisää itsevarmuutta ja syvyyttä.
Harjoitusotteluiden aikana joukkueet kohtasivat kerran SKA:n kotihallissa, jossa isännät ottivat tyylipuhtaan 4-0 voiton. Kauden mestari ennakkosuosikki lähtee uhmapelaajienkin mielestä kauden avausotteluun voittaja suosikkina, vaikka avausottelusta tulee varmasti tiukkaa vääntöä. Harjoitusotteluiden perusteella on helppo ottaa SKA lapulle hyvällä kertoimella ja pienellä kylkeen händärillä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ