ke 05.09. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: AK Bars Kazan – Vityaz Chekhov | Tasaista vääntöä?

Tänä iltana on tulossa itäisen konferenssin ykkösjoukkue vastaan saman konferenssin yksi huonoimmista joukkueista. Asetelmat ovat hyvät Kazanin rutiinivoitolle, mutta se ei tapahdu helposti. Hieman ailahtelevasti pelaava Kazan lähtee hakemaan pelivirettään kolmanteen kotiotteluunsa HK Vityazia vastaan, jolla on alla yksi vieraspeli.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vityazin uusi maalivahti Joni Ortio pelasi erinomaisesti viimeottelun Neftehimikiä vastaan ja mikäli tämä pelivire jatkuu, tulee ottelusta äärimmäisen tasainen. Joukkueen uudet pelimiehet Miro Aaltonen ja Marek Hrivik eivät vielä ensimmäisessä sarjaottelussa päässeet pisteiden makuun, mutta alkaisiko jo seuraavassa ottelussa pelaajien kemiat kohtaamaan. Harjoitusotteluiden aikana Vityaz pelasi paljon eurooppalaisia joukkueita vastaan, mutta 12 ottelusta kahdeksan voittoa ei ole huono suoritus.
Kazanin avausottelu ei mennyt SKA:ta vastaan putkeen, ja ottelu Dynamo Minskiä vastaan oli ajoittain vaikea. Josko nyt alkaisi hallitsevan mestarin itseluottamus löytymään? Kazan lähtee ehdottomana ennakkosuosikkina otteluun, mutta jos tulosta ei synny heti pelin alkuun ja pelaajat alkavat turhautumaan, saattavat Vityazin mahdollisuudet yllätykseen kasvaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ