to 15.11. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Ak Bars Kazan – ZSKA Moskova | Moskovalaisille tarjotaan herkkukerrointa – ei sovi jättää käyttämättä!

KHL:ssa pelataan torstaina ja yhdessä ottelussa kohtaavat hallitseva Gagarin Cup -voittaja Ak Bars Kazan sekä KHL:n kovakuntoisin joukkue, Moskovan ZSKA. Uhmapelaajat tarjoaa kamppailuun vihjeen, johon kannattaa tarttua!

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

ZSKA Moskova on koko KHL:n vierastilastoykkönen, sillä se ei ole hävinnyt ainuttakaan vierasottelua koko kaudella. Viimeisimpänä se kaatoi Torpedon selkein 0–3-lukemin. Haaste kasvaa, kun vastassa on hallitseva mestari Kazan, mutta ZSKA:lle yksikään joukkue ei tuota tällä hetkellä ongelmia.
Joukkue esittää todella fiksua ja kokonaisvaltaista koko viisikon hyökkäys- ja puolustuspelaamista, joka on todella organisoitua ja toimii tällä hetkellä KHL:ssa kuin rasvattu. Edellisiin 20:een otteluun joukkue on kärsinyt ainoastaan yhden tappion ja se on monen papereissa tällä hetkellä yksi suurimpia, jos ei suurin mestarisuosikki koko KHL:n osalta.
ZSKA:n isäntänä toimiva Ak Bars Kazan on KHL:ssa laatujoukkue, mutta ei ainakaan vielä ole häikäissyt vierailijoiden tavoin. Moskovalaisjoukkue on kuitenkin jokaiselle KHL-seuralle tällä hetkellä pahin mahdollinen testi. Isännät on kärsinyt edellisiin kymmeneen kamppailuunsa kolme tappiota ja huippujoukkue aiheuttanee sille seuraavan häviön.
Loukkaantumistilanteessa ZSKA:lla ei ole muutoksia, sillä merkittäviä poissaoloja ei edelleenkään ole. Isäntien puolelta yhden pelaajan kunto on iso kysymysmerkki: ainoastaan 12:ssa ottelussa tällä kaudella pelannut hyökkääjä Fedor Malykhin saattaa olla edelleen sivussa.
Peli-ideana on luonnollisesti vierasvoitto, johon suorana raapaistaan reilummalla panostuksella ja hieman maltillisemmin lähdetään naulaamaan tasoitusveto ZSKA:n hyväksi kupongille!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ