KHL ma 19.11. klo 11:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL: Amur – Minsk | Tiikeripaitojen kamppailussa nähdään ryöstöretki ja tukku maaleja?

KHL-kiekkoa on innokkaimmille betsaajille tarjolla maanantaina jo aamupäivällä, kun klo 11:30 alkavassa kamppailussa yhteen iskevät Amur Habarovsk sekä Minskin Dinamo. Vierasjoukkue on saanut pelaamiseensa pitkästä aikaa järkeä viime aikoina.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Dinamo Minsk on esiintynyt viime kamppailuissaan pirteämmin kuin koko aiemmalla kaudella. Vaikka joukkue ei ole tehnyt kahteen edelliseen kamppailuunsa maaleja, on sen kiekollinen pelaaminen ottanut askelia eteenpäin. Maalittomuus selittyy kovilla vastustajilla, nimittäin edelliset kaksi kamppailuaan se on pelannut Minskissä Avtomobilist Jekaterinburgia sekä Metallurg Magnitogorskia vastaan.
Ennen kahden kotikamppailun jaksoaan joukkue voitti tasapainoisen esityksen jälkeen Traktor Tseljabinskin kotonaan ja HK Sotsin vieraskaukalossa.
Isäntäjoukkue Amur on kerännyt viiteen edelliseen kamppailuunsa ainoastaan kolme pistettä ja näissä otteluissa se on päästänyt keskimäärin yli viisi maalia kamppailua kohden. Joukkueet ovat omien konferenssiensa pohjakastia.
Itäisen puolen joukkue Amur on kiekkoillut 28 ottelua, joissa se on kerännyt 19 pistettä. Vierailija on läntisessä konferenssissa kerännyt ainoastaan pisteen vähemmän ja kamppailuita on pelattuna sama määrä kuin isännillä. Kummankaan joukkueen puolustuspää ei ole kurinalaista nähnytkään ja yli 80 maalia päästäneiden joukkueiden kohtaamisesta odotetaan hyvällä syyllä maalirikasta kamppailua.
Parantuneen pelaamisensa johdosta ja kerroin huomioiden, on runsaan maalimäärän lisäksi toinen valinta maltillisemmalla panostuksella lopullinen vierasvoitto.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ