to 16.01. klo 11:00

Amur Habarovsk - Sibir Novosibirsk

Jatkuuko Amurin tappioputki?

Torstaiaamulle saadaan Venäjälle pienesti peliä sisään kun pahoissa vaikeuksissa oleva Amur Habarovsk saa vieraakseen Sibir Novosibirskin. Vierailijat lähtevät otteluun yllättävän pienenä suosikkina ja tämä poimitaan kiinni. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat aivan alkukaudesta, näissä kamppailuissa Sibir on ollut parempi voitoin 2-1.

Kotijoukkue Amur on pahoissa vaikeuksissa. Joukkue on jo peräti kuuden ottelun tappioputkessa, enkä usko torstain matsin tuovan muutosta tähän sarjaan. Sibir on konferenssinsa viimeisenä, tasapisteissä Traktorin kanssa. Joukkue on ollut tasaisen heikko kaikilla pelin osa-alueilla. Pari viimeistä taistelutasuria on luonut uskoa paremmasta ja kotijoukkue lähtee tosissaan taistelemaan voitosta.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Vierailija Sibir on neljän ottelun voittoputkessa ja erityisesti pelien loppuhetket ovat olleet joukkueen tähtihetkiä. Joukkue on ollut hyökkäyspäähän todella tehokas ja onnistunut luomaan vastustajaansa enemmän tekopaikkoja ottelusta toiseen. Maalivahti -ja puolustuspeli on myös ollut riittävällä tasolla ja rumilta tappioilta on vältytty. Sibirin parhaimpina pistemiehinä ovat kunnostautuneet suomalaishyökkääjät Mikael Ruohomaa ja Juuso Puustinen.

Pitkävetoon poimitaan vierailijoiden suoravoitto. Sibirin vire on vain yksinkertaisesti liian kova kotijoukkueelle. Maaliodottama on neljän tietämillä, joten tasapelin riski on perus KHL-matsia korkeampi.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>