Avangard Omsk – Barys Astana

ke 20.03. Klo 18:30

Yllättääkö Barys Astana vuorostaan Avangard Omskin?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Keskiviikkona KHL:n puolivälierissä neljännessä osaottelussaan kohtaavat Avangard Omsk sekä Barys Astana. Illan isäntä on ottanut sarjassa itselleen kuskin paikan ja kotiedun. Kazakstanilaiset eivät kuitenkaan myy nahkaansa helpolla.

Astanalaisryhmällä edessään pakko voittaa -tyyppinen ottelu

Barys Astanalla oli edellisessä ottelussa Omskia vastaan Moskovassa huomattavia hankaluuksia ja se hävisikin kamppailun peräti 5–0-numeroin. Pitkässä ottelusarjassa yksittäisen ottelun loppunumerot eivät kuitenkaan ole järin merkittävä asia. Oikeastaan ne eivät vaikuta tuloksellisesti mihinkään, kun voitoista pelataan.

Lyö 50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätystä:

Gutsilta saat nyt uuden asiakkaan etuna 50 euron riskittömän vedon!

Sarjan avausottelussa kotijäällään Barys hävisi 1–3-lukemin, mutta toisessa ottelussa puolestaan onnistui voittamaan Avangardin numeroin 4–2. Täytyy muistaa, että vaikka numerot edellisessä taistossa repesivät isännän hyväksi, ovat joukkueet materiaaliltaan sekä kuluvan kauden edesottamuksiltaan melko tasaiset.

Kun ottelusarja on nyt lukemissa 1–2 itäisessä konferenssissa runkosarjassa neljänneksi sijoittuneelle Avangardille, täytyy Barysin keskiviikkona kairata voitto itselleen, jotta homma ei mene liian vaikeaksi.

Runkosarjassa Barys oli yksi kauden positiivisimpia yllätyksiä, yltäessään aina itäisen konferenssin toiselle sijalle saakka. Kuitenkin jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella meinasi tulla vaikeuksia. Neljännesvälieräsarja runkosarjaseiskaa, Torpedo Nižni Novgorodia vastaan venyi seitsemänteen otteluun, mutta lopulta kaikki kotiottelunsa sarjassa voittanut Barys eteni kotiedun turvin jatkoon.

Onko Barysillä mahdollisuuksia keskiviikkona?

Kazakstanilaisjoukkueen voittokertoimet on vedetty 5–0-turpasaunan jälkeen todella ylös. Se on hieman yllättävää, vaikka joukkue on hieman alakynnessä ollutkin tässä ottelusarjassa. Barys on osoittanut, että sillä on potentiaalia kaataa kovia joukkueita ja taistella niitä vastaan kunniakkaasti. Nyt sen tulisi saada samanlaista kulmahammasta esille, jota runkosarjassa jossain vaiheessa näkyi.

Uskotaan, että astanalaiset eivät myy nahkaansa halvalla keskiviikkona, vaan taistelevat voiton ja kotiedun takaisin itselleen nappaamalla pudotuspelikevään ensimmäisen vierasvoittonsa. Pelikohteiksi valikoidaan kaksi vierasvoittovaihtoehtoa, joista pelaaja voi valita omansa. Kazakstanilaisten kertoimissa on reilusti ilmaa – ne ovat todella korkealla suhteessa joukkueen voittomahdollisuuksiin.

Loistotarjous Gutsilta:

Guts tarjoaa rajoitetuna ajan 50€ riskittömän vedon uusille asiakkailleen. Jos voitat, saat voitot ilman mitään kierrätysvaatimusksia. Jos vetosi häviää, rahat maksetaan takaisin bonuksena. Tässäkin tapauksessa kierrätys on silti hyvin maltillinen!

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: