ti 29.09. klo 19:00

Avangard Omsk - Jokerit

Jokerit matkustaa Avangard Omskin ja Oliwer Kasken vieraaksi

Jokerit joutuu heti suureen testiin, kun helsinkiläiset aloittavat kauden ensimmäisen vieraskiertueensa itäisen konferenssin piikkipaikalla majailevan Avangard Omskin vieraana. Jokerit hävisi sunnuntaina kotikaukalossaan Moskovan TsSKA:lle, joten helsinkiläiset pyrkivät palaamaan voittojen makuun, kun taas Omsk yrittää venyttää voittoputkeaan.

Jokerit aloitti ja lopetti TsSKA-ottelun äärimmäisen huonosti. Suurimman osan ottelusta helsinkiläiset kuitenkin pystyivät jopa hallitsemaan kaukalon tapahtumia. Samanlaisiin virheisiin ei ole kuitenkaan Omskiakaan vastaan varaa, mikäli Jokerit mielii taistella voitosta. Jokereiden viisikon tulee olla paljon tiiviimpi, kuin mitä se TsSKA-ottelun useassa venäläisjoukkueen maalin johtaneessa tilanteessa oli.

CASUMON TERVETULIAISBONUS - 50€ ILMAISVETO

Testaa uusi vedonlyöntimaailman tulokas – saat nyt uutena asiakkaana 50 euron ilmaisvedon!

NAPPAA BONUS

Omskissa on paljon yhtäläisyyksiä TsSKA:n kanssa. Joukkue puolustaa äärimmäisen tiiviisti ja kurinalaisesti. Bob Hartleyn joukkueesta löytyy paljon hyökkäysosaamista ja erityisesti Omskin ylivoima on äärimmäisen vaarallinen. Ville Pokka on ottelusta sivussa, mutta suomalaisväriä joukkueen takalinjoilla edustaa Oliwer Kaski.

Jokerit ei saanut sunnuntaina itsestään parasta irti. Omsk on aloittanut kautensa hyvin ja joukkueelta voikin odottaa hyvää suoritusta myös Jokereita vastaan. Pelivalinnaksi nostetaan Omskin kotivoitto varsinaisella peliajalla.

10€ RISKITÖN VETO JÄÄKIEKON LIVE-VEDONLYÖNTIIN

Coolbet tarjoaa markkinoiden parhaiden lätkäkertoimien lisäksi kampanjan, josta voit lunastaa joka viikko 10 euron riskittömän vedon – ilman kierrätysvaatimusta!

SIIRRY COOLBETILLE JA LUNASTA RISKITÖN VETO >>

Uusi Uhmapelaajien ryhmä nyt Facebookissa - LIITY RYHMÄÄN >>

Kertoimet ottelulleHK Avangard Omsk - Jokerit29.09.2020