la 22.09. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Avangard Omsk – Kunlun Red Star | Konttaako Kunlun?

Lauantain iltapäivälle löytyy viiden tähden ottelu, jossa kohtaavat Avangard Omsk ja Kunlun Red Stars.
Omskin maalissa tulee varmasti aloittamaan viime pelin huilannut Igor Bobkov, jonka seitsemän ottelun torjuntaprosenttina 94.58% ja päästettyjen maalien keskiarvo 1.28. Omsk on ottelun selvä ennakkosuosikki, vaikka aloittavana maalivahtina olisikin kakkosmaalivahti Alexei Murygin. Murygin on torjunut kahdessa ottelussa vakuuttavasti torjuntaprosentilla 96% ja päästettyjen maalien keskiarvolla 0.95.
Kunlunin maalivahtiosasto ei ole päässyt tällä kaudella loistamaan – seitsemässä ottelussa kiekko on ollut Kunlunin maalissa 22 kertaa. Tähän otteluun maalivahdiksi asettuu todennäköisesti viime pelissä TsSKA:ta vastaan torjunut Ivan Nalimov, jonka torjuntaprosentti on 91.4% ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.65.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kunlunista puuttuvat tällä hetkellä tiukoissa paikoissa ottelut ratkaisevat tähtipelaajat. Tällä kaudella sisäisessä pistepörssissä kärjessä ovat suomalaisvahvistukset, hyökkääjä Olli Palola ja puolustaja Ville Lajunen, jotka ovat kummatkin tehneet seitsemään peliin 2+2 tehopistettä. Hyökkääjä Veli-Matti Savinaisella on hallussaan tehot 1+2.
Erikoistilanteista ei luultavimmin maaleja tehdä, Omskin ylivoimatehokkuuden ollessa 12.5% ja Kunlunilla 10.3%. Vastaavasti alivoimatehokkuus Omskilla 85.5% ja Kunlunilla 75,5%. Tämä tarkoittaa, että 5 vastaan 5 -pelaaminen korostuu ottelussa, joka on tällä hetkellä Omskilla laadukkaampaa. Maalijuhlaa ottelussa ei varmaan nähdä, kun huomioonotetaan joukkueiden ylivoimatehottomuus. Huomioitavaa on myös Omskin viiden ottelun tehtyjen maalien keskiarvo 2,6, joka vastaavasti Kunlunilla 1,6. Mikäli Kunlunin maalivahtiosasto pystyy muutaman erän pidättelemään Omskin joukkuetta, tulee ottelusta vähämaalinen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ