su 08.09. klo 17:00

Avangard Omsk - Torpedo Nizhni Novogorod

Torpedon kokoonpano kalpenee pahasti Avangard Omskille

Sunnuntaina kautensa erinomaisesti aloittanut Avangard Omsk isännöi Torpedo Nižni Novgorodia. Omsk lähtee otteluun iso ennakkosuosikin viitta harteillaan. Torpedon joukkue on heikentynyt viime kaudesta merkittävästi, kun isäntien rosteri puolestaan on vain vahvistunut entisestään.

Avangard kärsi nöyryyttävän 1–5-tappion KHL-kauden kotiavauksessaan Severstal Tšerepovetsille. Joukkueelle tarjoutuukin oiva mahdollisuus kasvojen pesemiseen Torpedon kustannuksella. Omsk on Severstal-tappiosta huolimatta todistanut, että omalla tasollaan se pystyy kaatamaan jopa viime kauden KHL-mestari Moskovan TsSKA:n. Aiemmin tällä viikolla Omsk kaatoi myös Jokerit Hartwall Areenalla.

Onko Olybet vielä testaamatta?

Olybetin uusille asiakkaille tarjolla 50€ riskitön veto. Tarjouksessa ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Omskilla on tällä kaudella jalkeilla yksi KHL:n ehdottomista kärkirostereista. Leveän hyökkäyskaluston ohella Omskin kookas ja hyvin liikkuva puolustus vetää vertoja KHL:n kaikille kärkijoukkeille. Avangardia luotsaa pitkälle toistakymmentä vuotta NHL:ssä päävalmentajana toiminut Bob Hartley ja NHL-kokemusta käytössä olevassa kokoonpanossa on kaikkiaan 1583 ottelua.

Torpedo on heikentynyt pelaajiston osalta selkeästi viime kaudesta. Joukkueen edellissesongin kolme parasta pistemiestä Andrew Calof, Denis Parshin ja Andy Miele jättivät kaikki joukkueen kesän aikana. Merkittäviä korvaajia ei kuitenkaan hankittu lähteneiden pelaajien paikalle.

Torpedon kokoonpano ei kestä vertailua Avangardin vastaavaan. Tästä syystä onkin vaikeaa nähdä skenaariota, jossa Torpedo pystyisi kaksi pistettä mukaansa ryöstämään. Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan Avangardin tasoituksellinen voitto varsinaisella peliajalla (-1.5).

Avangard haluaa takuulla kirkastaa edellisottelun tappionsa voitoksi. Isäntä saanee ottelussa vahvan kiekonhallinnan ja päässee hyökkäämään vieraita enemmän. Jos omskilaiset innostuvat mahdollisesta hallinnastaan liikaa, avaa se takuulla myös vieraille maalipaikkoja. Toiseksi pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa nähdään yli 5.5 maalia.

50€ riskitön veto Olybetin uusille asiakkaille. Tarjouksessa ei ole kierrätysvaatimuksia. Lunasta diili >>>