KHL ma 24.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL: Avangard – Sibir | Yllätys aattona? Venäjällä pelataan myös jouluna!

KHL:ssä pelataan jouluaattona! Itäisen konferenssin kakkonen saa vieraakseen yhden KHL-kauden erikoisimmista ilmiöista, kun kautensa surkeasti aloittanut ja sen jälkeen petrannut Sibir Novosibirsk vierailee Avangard Omskin sijaishallissa Moskovan alueella.

Sibirin kausi pähkinänkuoressa – surkean alun jälkeen parannusta on nähtävissä

Sibir aloitti KHL-kautensa tekemällä kyseenalaisia ennätyksiä – tappioputken muodossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Joukkue hävisi ensimmäiset 12 otteluaan KHL:ssä ja antoi potkuja hieman kärjistäen puolelle henkilöstöstään. Valmentajia, pelaajia ja taustahenkilöitä lähti isolla kädellä, kun otteet kaukalossa olivat mitä olivat.
Liigastakin siirtyi Novosibirskiin kolme peluria, kun Tapparassa pitkään pelannut Jukka Peltola sekä Kärpissä viime kaudella kovaa tulosta tehnyt kaksikko Charles Bertrand ja Julius Junttila muuttivat Venäjälle.
Nyt kolmikosta on jäljellä enää Peltola, mutta Sibirin otteissa kaukalossa on nähty surkean alkukauden jälkeen ihmeparaneminen. Joukkue on seitsemän pisteen päässä pudotuspelipaikasta ja itäisen konferenssin sijalla 11. Kun katsotaan 15 ottelun kuntopuntarilla joukkueen tilannetta, se on kerännyt 20 pistettä ja sijoitus on konferenssin kolmas.
Sibir on pelannut 40 KHL-ottelua kuluvalla kaudella ja niissä se on kerännyt 32 pistettä – näistä 20 paunaa edellisissä 15 ottelussaan, kuten sanottu. Parannus suhteessa surkeaan alkuun on huikea.

Avangard Omsk on kärkijoukkueita idässä, mutta otteet ovat ailahdelleet

Kun tarkastellaan Omskin käyrää läpi kauden, ei siinä ole niin suuria heittoja kuin vierasjoukkueella. Avangard tosin aloitti kautensa erinomaisesti ja tahti on hieman hyytynyt sen jälkeen. Tosin joukkue on edelleen mukana kärkitaisteluissa itäisessä konferenssissa.
Edellisiin 15 otteluunsa joukkue on kuitenkin kerännyt ainoastaan 15 pistettä, mikä on heikommin paunoja kuin Sibirillä samalla mittarilla. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla Omsk on vasta seitsemäs idässä, kun Sibir pitää hallussaan neljättä sijaa.
Viiteen edelliseen kamppailuunsa Omsk on kerännyt ainoastaan kuusi pistettä.

Pelivalinnoissa uskotaan vieraiden mahdollisuuksiin

Vierasjoukkueelle tarjotaan todella suurta kerrointa. Ensimmäinen pelivalinta on vierasvoitto kotitasoituksella. Kakkosvalintana pelataan viime aikoina melko tasaisia vääntöjä käyneen Omskin lopullista tappiota.