KHL ma 08.03. klo 13:30

Avtomobilist Jekaterinburg - Avangard Omsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tasaako Jekaterinburg voitot vai sysääkö Omsk sen kuilun partaalle?

Avtomobilist Jekaterinburg kavensi ottelusarjan tilanteeseen 2–1, kun joukkue kaatoi Avangard Omskin kotikaukalossaan 2–1-lukemin. Ottelusarjan kolmas kamppailu voi olla hyvin ratkaiseva, sillä voitolla Omsk karkaa jo voiton päähän jatkopaikasta.

Omsk oli kotikaukalossaan todella tehokas, mutta Jekaterinburgissa viimeistelyssä jäi paljon parannettavaa. Omskin tehokas ylivoimapeli sai jatkoa ja joukkue on nyt onnistunut maalinteossa ylivoimalla ottelusarjan jokaisessa kamppailussa. Ottelusarjan kolmannessa kamppailussa Omsk laukoi Jekaterinburgin maalia kohden 38 kertaa, mikä on 11 kertaa enemmän vastustajaansa nähden. Ylivoimaa lukuun ottamatta maalinteko takkuili kuitenkin pahasti.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

ХК Авангард

@hcavangardomsk
Ну Ковальчук, ну какую передачу на Хохлачёва выдал 🍬

Jekaterinburg voitti, mutta tuloksen taakse katsottaessa joukkue on ollut koko ottelusarjan ajan selkeä altavastaaja. Pavel Datsjukin johtama ykkösnyrkki ei ole vielä avannut pistetiliään. Jekaterinburg on ollut aika ajoin vaikeuksissa hyökkäyspelaamisensa kanssa. Myös puolustusalueella Jekaterinburgilla on ollut kiire pysyä Omskin taitavien hyökkääjien perässä. Ottelusarjan kolmannessa kamppailussa Jekaterinburg sai vain kolme jäähyä, mutta Omskin pelitapa pakottaa Jekaterinburgin rikkomaan pitkässä juoksussa.

Omsk on ollut kolmea ottelua tarkastellessa parempi joukkue. Omskin ylivoimapeli on myös yksi ratkaiseva tekijä ottelusarjan kannalta ja tämän ohella joukkue tuottaa enemmän maalipaikkoja myös tasakentällisin. Pelivalinnaksi nostetaan Omskin voitto (1X2).