KHL la 06.03. klo 13:30

Avtomobilist Jekaterinburg - Avangard Omsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Omskin dominanssi vai nouseeko Jekaterinburg mukaan ottelusarjaan?

Oliwer Kasken ja Ville Pokan edustama Avangard Omsk nappasi toisen kiinnityksen jatkopaikkaan, kun joukkue kaatoi Avtomobilist Jekaterinburgin 4–3-lukemin KHL:n itäisen konferenssin ensimmäisellä kierroksella. Kahden kanadalaisen päävalmentajan taisto on tällä hetkellä vahvasti Bob Hartleyn eduki, mutta nähtäväksi jää, mihin Bill Petersin Jekaterinburg kykenee kotikaukalossaan.

Omsk on aloittanut pudotuspelit vakuuttavasti kahdella voitolla. Jekaterinburgin puolustus ei ole löytänyt vastausta Omskin tulivoimaiselle hyökkäykselle. Omskin runkosarjan tehokkain ylivoima on jatkanut pudotuspeleissä siitä mihin se runkosarjassa jäi. Omsk on paukuttanut ottelusarjan kahdessa ottelussa jo neljä ylivoimamaalia. Joukkueen aktiivinen kiekollinenpeli pakottaa Jekaterinburgin rikkomaan, joten ylivoima-aikaa on luvassa Omskille myös tulevissa otteluissa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jekaterinburg nosti tasoaan ottelusarjan ensimmäisestä kamppailusta, mutta tästä huolimatta joukkue tuntuu olevan Omskia jatkuvasti askeleen jäljessä. Jekaterinburgin kaksi ensimmäistä hyökkäysketjua eivät ole vielä onnistuneet maalinteossa, eikä joukkueen kahden alemman ketjun leveys riitä kantamaan vastuuta pitkässä juoksussa. Pavel Datsjukin johdolla tehojen on alettava löytyä, sillä 3–0-johtoasemaa ottelusarjassa Jekaterinburgilla ei ole Omskille varaa antaa.

Omskin hyökkäyspelaaminen on tuhoisaa, vaikka Nail Yakupov on sivussa joukkueen kokoonpanosta. Omsk on ollut ottelusarjassa selvästi parempi joukkue, mutta vieraskaukalo nostaa joukkueen kerrointa mukavasti. Omskin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,35 on ehdottomasti pelaamisen arvoinen.