to 13.02. klo 16:00

Avtomobilist Jekaterinburg - Jokerit

Jokerit suuren haasteen edessä idässä!

Jokerit palasi kuin palasikin maajoukkuetatauolta voitokkaasti, kun joukkue kaatoi Helsingissä vierasjoukkue Traktor Tsheljabinskin äärimmäisen tiukkojen vaiheiden päätteeksi 3–2-lukemin. Traktor-ottelun kaltaisiin virheisiin Jokereilla ei ole varaa, kun joukkue matkustaa laadukkaan Avtomobilist Jekaterinburgin.

Vaikeuksista huolimatta Jokerit onnistui ottamaan äärimmäisen tärkeät pisteet erityisesti hyvän erikoistilannepelaamisensa ansiosta. Edellä mainitun asian voi myös Jekaterinburg-ottelussa nostaa Jokereiden eduksi. Puolustuspelin täytyy kuitenkin olla tiiviimpää, sillä Jekaterinburgin nimivahva hyökkäys pystyy aiheuttamaan Traktoria huomattavasti enemmän tuhoa.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Jekaterinburgin alkukausi on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Joukkue aloitti kautensa dominoivasti, mutta lennokasta alkukautta seurasi pitkä tappioiden kierre. Useat voitto- ja tappioputket ovat seuranneet toisiaan, mutta viime aikoina Jekaterinburg on tarrannut tiukasti kiinni KHL:n itäisen konferenssi neljännestä tilasta. Vähemmän yllättäen joukkueen vahvuutena on ollut hyökkäyspelaaminen, kun taas vastaavasti omalla alueella on ollut vaikeampaa.

Ottelussa kohtaavat kaksi viime aikoina tehokkaasti hyökännyttä joukkuetta. Saman kaavan voi odottaa jatkuvan ja ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä (yli 5.5 maalia). Jokerit pelaa tällä hetkellä laadukasta kiekkoa ja viime kaudesta poiketen joukkue on erityisesti vieraskentällä pystynyt kaatamaan sarjan jättiläisiä. Toisena pelivalintana luotetaan tässä tapauksessa tuloksellisesti tasaisemmin esiintyneeseen joukkueeseen ja lapulle kirjataan Jokereiden vierasvoitto jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaan lukien.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleAvtomobilist Yekaterinburg - Jokerit13.02.2020