KHL to 25.10. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Avtomobilist Jekateringburg – Metallurg Magnitogorsk | Kärkiseuran kone ei hyydy – seuraavana se iskee Metallurgin nurin?

KHL:ssa on torstaina vuorossa ainoastaan kolmen ottelun kierros. Suomalaisjoukkue Jokerit ei torstain kierroksella esiinny, mutta mielekästä pelattavaa löytyy esimerkiksi ottelusta, jossa koko sarjan kärkijoukkue Avtomobilist Jekateringburg saa vieraakseen Metallurg Magnitogorskin.

Uskomaton, uskomattomampi Avtomobilist

Sarjassa ensimmäisellä kolmanneksella ylivoimaisesti eniten tulosten valossa sykähdyttänyt ja jossain määrin jopa yllättänyt jekaterinburgilaisseura kärsi kauden avaustappionsa vasta taannoin, kauden ottelussaan numero 18. Joukkue on mättänyt 21:een pelaamaansa otteluun peräti 72 maalia ja päästänyt ainoastaan 28.
Joukkueella on 20 voittoa kauden 21 ottelustaan. Huiman voittosuman aikana on jouduttu hakemaan voitto varsinaisen peliajan jälkeen ainoastaan kolmeen otteeseen. Tulokset ovat näkyneet jäällä – huimasti entisestään kohonneena itseluottamuksena ja uusina onnistumisina.
Kazakstanin passilla operoiva Nigel Dawes, joka voitti viime kaudella Baris Astanassa koko sarjan maalikuninkuuden, on ollut vahvaa valuuttaa myös tämän kauden seurassaan Avtomobilistissa. Tehopisteitä on syntynyt piste per peli -tahtiin, 21 kappaletta (7+14).

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Dawes ei suinkaan ole ainoa Jekaterinburgilaisten onnistuja, vaan joukkueen kärkiketjujen miehet ovat vakuuttaneet laajalla rintamalla. Ranskalaissentteri Stephane Da Costa, yhdysvaltalaishyökkääjä Dan Sexton sekä kanadalainen Francis Pare ovat esimerkiksi olleet erinomaisessa lyönnissä niin pisteiden valossa kuin muutoinkin.
Joukkueen ulkomaalaishankintojen voidaan kauden ensimmäisen kolmanneksen perusteella todetakin menneen melkoisen nappiin. Joukkueen pelaamisesta huokuva itsevarmuus on KHL:ssä todella ainutlaatuista, eikä tällaista usein ole nähty edes valtaseuroilta. Poikkeuksellinen vire asettaa Avtomobilistin lähtökohtaiseksi ennakkosuosikiksi sen jokaiseen otteluun.

Metallurg Magnitogorskilla huomattavasti vaikeampaa

Torstain vierasjoukkue on kerännyt viiteen edelliseen otteluunsa vastaavan määrän pisteitä. Joukkueen 37-vuotiaana edelleen vastustajilleen vaarallinen ikänestori, Sergei Mozjakin, paukuttaa pisteitä kovaa vauhtia. Niitä on syntynyt 21 kappaletta (10+11) eli saman verran kuin vastapuolen parhaalla pistenikkarilla Dawesilla.
Magnitogorskin peli on mennyt kauden edetessä eteenpäin, mutta ei takuulla ole vieläkään suurseuran haluamalla tasolla. Joukkue on kärsinyt kuluvalla kaudella huolimattomista ja helpoista pistemenetyksistä sellaisiin otteluihin, jotka tämän tason joukkueen todellakin kuuluisi voittaa.

KHL-kärki selkeä valinta kotiotteluunsa

Metallurg ja Avtomobilist ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen Magnitogorskissa. Kyseinen kamppailu päättyi vierasvoittoon yksipuolisen esityksen jälkeen, 1-4 -loppunumeroin.
Suoraan kotivoittoon tarjottu kerroin on jopa erikoisen korkea, sillä Avtomobilist on ollut todella suvereeni ottelusta toiseen. Avtomobilist on ykkösvalinta kamppailuun.
Toiseksi valinnaksi nostetaan kotivoitto tasoituksella. Tähän saa niin ikään mielekkään kertoimen koko kaudella ainoastaan yhden kamppailun hävinneelle joukkueelle.