ke 31.10. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Avtomobilist – Jokerit | Jokereille käy kalpaten?

Helsingin Jokerit vierailee Jekaterinburgissa koko KHL:n kärkijoukkueen vieraana. Kohtaaminen on jo toinen tällä kaudella. Avtomobilist voitti avaustaistelun Helsingissä 0–3-numeroin. Kamppailu alkaa jo klo 16 Suomen aikaa!

Jokereille jäi Tallinnan viikonlopusta pelillisesti kyseenalaiset muistot

Helsinkiläisjoukkue voitti molemmat edellisen viikonlopun kamppailunsa, mutta vastustajat olivat selkeästi isäntiä heikomman materiaalin joukkueita. Ottelut pelattiin kuitenkin Jokerien Helsingin kotiareenaa pienemmän Tondiraban jäähallin pienemmässä kaukalossa, mikä vaikutti selkeästi isäntien pelaamiseen.
Viikonlopun molemmat ottelut päättyivät maalin voittoihin helsinkiläisten kannalta, mutta pelien sisällöissä oli paljon eroja. Molemmissa kamppailuissa Jokerit kuitenkin aiheutti itselleen ongelmia heikolla syöttöpelaamisellaan sekä huolimattomilla virheillään.
Perjantaina joukkue kiri kahden maalin takaa-ajoasemasta jatkoaikavoittoon 4–3. Lauantaina Jokerit iski voittomaalin ainoastaan 35 sekuntia ennen ottelun päätöstä ja loppunumeroiksi muodostuivat 3–2. Sisukkuutta joukkue ainakin osoitti, mutta pelaaminen ei kovin hyvältä kokonaisuutena näyttänyt.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Keskiviikon vierailija takaisin lentokentän kokoiseen askiin – isäntä on hävinnyt koko kaudella vain kertaalleen

Avtomobilist Jekateringburgin kotikaukalo on tavallisen kokoinen KHL:ssa eli isompi kuin Tondiraban jää. Yllätysmomentti pienenee, mutta Jokerien kannalta huonompi asia on se, että joukkue on itse altavastaajan asemassa.
Kotijoukkueen vire hakee vertaistaan ja kestää vertailun kaikkiin muihin KHL-joukkueisiin. Jekateringburglaiset ovat hävinneet ainoastaan yhden kamppailun kuluvalla sesongilla. Tappio tuli viisi kamppailua takaperin, kun vieraana oli Kazakstanin ylpeys Baris Astana.
Avtomobilist vaikuttaa kaikin puolin toimivalta pakkaukselta, ulkomaalaisvahvistukset, kuten Nigel Dawes ja Stéphane Da Costa ovat olleet onnistuneita hankintoja. Tehoja joukkue paukuttaa laajalla rintamalla.
Jokerit on kerännyt runkosarjassa läntisen konferenssin puolella pisteitä 35 kappaletta ja majailee sen kolmostilalla. Kotijoukkue puolestaan on kerännyt 44 pistettä ja johtaa itäistä konferenssia ja koko sarjaa, tosin pelattuja otteluita on kaksi Jokereita enemmän. Ero on hyvin tuloksellisesti isäntien tavoin esiintyneiden narripaitojen ja Avtomobilistin välisessä pistemäärässä kuitenkin merkittävä, koska KHL:ssa voitosta saa kuluvalla kaudella ainoastaan kaksi pistettä.

Pelivalintojen perusteena on vierasjoukkuetta vaivannut huolimattomuus

Kotivoiton kerroin on äärimmäisen houkutteleva, sillä kotijoukkue on ollut laaja-alaisesti todella vahva alkukauden läpi. Kun huomioidaan Jokerien pelissä ajoittain näkynyt huolimattomuus ja jäähypenkin kuluttamisen määrä, kotivoiton pelaamisen kannattavuus paranee entisestään. Avtomobilistin voitto varsinaisella peliajalla on ensimmäinen pelivalinta kamppailuun.
Toisena pelivalintana kokeillaan viime kauden maalipörssin voittajan, Dawesin, täysosumaa. Mies on iskenyt tällä kaudella vasta seitsemän maalia ja kunnostautunut enemmän arkkitehtina (7+17=24), mutta on kiekollisena hyökkäyspäässä alati vaarallinen.