KHL su 02.09. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Avtomobilist Yekateringburg – Dinamo Riika | Riika alkukauden yllättäjä?

Lauantaina alkaa KHL-kausi todellisella kärkikamppailulla AK Bars Kazanin ja SKA Pietarin välillä. Sunnuntaina vuorossa on sitten paljon enemmän otteluja. Yksi näistä otteluista on Avtomobilist Yekateringnburgin ja Dinamo Riikan kamppailu.
Viime kaudella kotijoukkue Yekateringburg oli pudotuspeleissä, mutta joukkue putosi jo ensimmäisellä kierroksella. Yekateringburg hankki kesällä pari kovaa vahvistusta, kun joukkue hankki Stephane Da Costan sekä Nigel Davesin. Molemmat ovat sarjaan erittäin kovia pelaajia. Da Costa on esimerkiksi tehnyt parhaalla kaudellaan yli 60 pistettä 46 ottelussa. Harjoituspeleissä Yekateringburg on pelannut varsin kelvollisesti. Varsinaisella peliajalla se ei hävinnyt ainoatakaan ottelua.
Vierailija Dinamo Riika oli viime kaudellakin sarjan heikompia joukkuita. Konfressissaan Riika oli viimeinen. Harjoituspeleissä kuntopuntari on kuitenkin näyttänyt todella vahvasti ylöspäin. Harjoituspeleistä saldona ainoastan kolme tappiota ja viimeisimmässä ottelussa Venäjällä tuli voitto hallitsevasta mestarista Kazanista. Riika ei saanut napattua haaviinsa mitään Da Costan kaltaista huippunimeä.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Nimen perusteella suurimman mielenkiinnon kantaa varmasti tuore hankinta joukkueen maalinsuulla. Riika nimittäin kiinnitti 21-vuotiaan Maxim Tretjakin, joka on legendaarisen Punakone-maalivahdin Vladislav Tretjakin pojanpoika. Isoisän saavutuksiin on kuitenkin vielä matkaa. Nuorempi Tretjak on parhaimmillaan pelannut Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.
Kertoimissa kotijoukkue on selkeääkin selkeämpi suosikki. Viime kauden perusteella tilanne varmasti olikin näin, mutta Riika on nostanut osakkeitaan huomattavasti harjoitusjauden esityksillään. Suoran voiton kerroin on parhaimmillaan 8,20 Coolbetillä, mutta jo +1,5 maalin tasoituskin antaa hyviä kertoimia, jotka kelpaavat peleihin. Tämä tarkoittaa sitä, että Riikan maalin tappiokin riittää.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ