pe 16.11. klo 15:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Barys Astana – Dynamo Moskova | Onko moskovalaisseuran moottori käynnistymässä?

Barys Astana kohtaa perjantain iltapäiväottelussa otteitaan parantaneen Dynamo Moskovan. Viihdyttävä ottelu alkaa kello 15:30 Suomen aikaa.

Barys Astana – Kazakhstanilainen yllättäjä

Barys Astana, Kazakhstanin mahtiseura lähtee otteluun Dynamo Moskovaa vastaan tappio takanaan. Viime kotiottelussa tuli häviö KHL:n häntäpään seura Amur Habarovskilta lukemin 5-6 päättyneen maalintekokilpailun jälkeen.
Joukkueen kapteeni Brandon Bochenski on mahdollisesti loukkaantumisen vuoksi sivusta ottelussa. Mikäli näin on, menettää joukkue todella tärkeän palasen kokonaiskuvaa ajatellen.
Barys Astanan maalivahtikuviot ovat olleet epäselvät tällä kaudella, mikä varmasti vaikuttaa myös muun joukkueen otteisiin. Tällä kaudella jo eri neljä maalivahtia on käynyt tolppien välissä ja myös viime ottelussa maalivahtia vaihdettiin kahteen eri otteeseen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Jatkaako Dynamo Moskova piristyneitä otteita vaikean alkukauden jälkeen?

Dynamo Moskova palasi maajoukkuetauolta todella pirteänä ja entinen mahtiseura otti tärkeän 0-4 voiton Avangard Omskista, joka on KHL:n kuumimpia seuroja. Voitto oli joukkueelle todella iso ja nosti varmasti itseluottamuksen kattoon.
Alkukausi on ollut Dynamo Moskovalle vaikea, eikä ihme. Viime kesänä talousvaikeudet ajoivat joukkueen konkurssiin – koko homma lakaistiin maton alle ja luotiin täysin uusi Dynamo.
Kriisikausi alla – kaiken tuli alkaa puhtaalta pöydältä, mutta uusia nimiä on kuitenkin paljon ja joukkue on vasta kasvuvaiheessa. Staroja kyllä löytyy, mainittakoon heistä Vadim Shipachyov ja Dmitri Kagarlitsky. Tämä parivaljakko tulee varmasti pistämään Barys Astanan puolustuksen ahtaalle.
Dynamo Moskovan joukkue alkaa pikkuhiljaa löytää yhteispeliään ja alla on muun muassa voitot Salavat Ufasta sekä Avangard Omskista, jotka löytyvät KHL:n kärkipäästä.

Miten ottelussa käy?

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun varmasti hyökkäysvoittoisella taktiikalla – uskomme, että pelissä tulee paljon maaleja. Toki Dynamo Moskovalla on ollut hieman vaikeuksia kauden aikana maalinteon suhteen, mutta joukkueesta löytyy valtavasti hyökkäyspotentiaalia ja koneet vaikuttaisivat käynnistyvän tässä vaiheessa kautta.