ma 03.12. klo 13:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Barys Astana – Magnitogorsk | Vieras parantaa kovaa kyytiä – isännillä allaan murskatappio

Barys Astana isännöi KHL:ssä maanantaina Metallurg Magnitogorskia, joka on neljän voiton putkessa. Isäntäjoukkue puolestaan hävisi edellisottelunsa murskalukemin Avtomobilist Jekaterinburgille.

Magnitogorsk löytänyt itsensä – nyt joukkue kirii vinhaa vauhtia

Vierasjoukkue on löytänyt pelaamiseensa punaisen langan, jota ei alkukaudella näkynyt. Sen pelaajiston tärkeimmät palaset ovat kyenneet nostamaan roolejaan sekä panostaan lähemmäs tasoa, jolla niiden kuuluisi olla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Edellisiin 13:een otteluunsa Magnitogorsk on hävinnyt ainoastaan kahteen otteeseen tappiotkin ovat tulleet maalin eroilla – mahtiseura Pietarin SKA:lle sekä hallitsevalle mestarille, Ak Bars Kazanille. Joukkue on parantanut niin oman alueensa kuin myös hyökkäysalueen pelaamista. Hykkäyspelaaminen on mennyt ennen kaikkea suoraviivaisempaan suuntaan ja sen kohentumisesta kertovat edellisissä kymmenessä ottelussa tehdyt 32 maalia.
Puolustuspelitapa vaikuttaa niin ikään olevan jokseenkin uusiutuneella joukkueella hallussa huomattavasti paremmin kuin alkukaudesta. Puolustaminen on tiivistä ja erityisesti vastustajan liikkeen estäminen maalia kohti on parantunut huomattavasti alkukauteen peilaten. Avoimien ovien päivät on vietetty ja edellisiin kymmeneen kamppailuun Magnitogorsk-verkko on heilunut ainoastaan 18 kertaa.
Joukkue on noussut itäisessä konferenssissa jo neljännelle sijalle. Alkukaudella kyntäneen idän mahdin suoritustason pysyessä tämänhetkisenä, on se matkalla vieläkin korkeammalle.

Barysin hyvä vire on muuttunut aallokoksi

Astanalaisjoukkue ei ole onnistunut voittamaan kuin kaksi edellisistä viidestä ottelustaan. Joukkue on yllättänyt ja vakuuttanut positiivisesti tällä kaudella, mutta nyt vire alkaa kääntyä siihen suuntaan, mitä ennen kauden alkua odotettiin. Erityisesti maaliverkon löytäminen on muuttunut hankalammaksi tehtäväksi viime aikoina.
Barysin edellisessä kotiottelussa vierailija Avtomobilist kyykytti Kazakstanissa isännät maanrakoon, ottelu päättyi loppunumeroin 2–7. Avtomobilist suoritti hohdokkaasti ja samankaltaisesti puolustussuuntaan, kuin vierailija on viime aikoina tehnyt. Avtomobilist piti maalinedustansa mainiosti puhtaana, eikä isäntäjoukkue löytänyt liikeratoja maalille.
Jos Magnitogorskin puolustuspelaaminen on viime aikoina nähdyllä tasolla, voi isännille olla luvassa todella vaikea iltapuhde. Magnitogorsk on ollut erinomainen myös hyökkäyssuuntaan, joten suurinumeroinenkaan vierasvoitto ei välttämättä ole kaukaa haettu mahdollisuus.