KHL ma 10.09. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Dinamo Minsk – Jokerit | Jatkuuko Jokereiden lento vieraissakin?

Uusi viikko alkaa Jokereiden osalta kauden ensimmäiselllä vieraspelillä valko-venäläistä Dinamo Minskiä vastaan. Vierailijat Jokerit lähtee otteluun hyvässä vireessä.
Kotijoukkue Minsk on tällä kaudella pelannut kolme vieraspeliä, kaikki päättyen vastustajan voittoon. Jo harjoituspeleissä Minskin meno oli vaikeaa. Minsk ei kuitenkaan ole ottanut selvästi turpiin – kaksi kolmesta on ollut maalin pelejä. Joukkueen maalinteko on kuitenkin ollut melkoista tervanjuontia. Kolmeen peliin joukkue on tehnyt ainoastaan kolme maalia.
Minskin suomalaisedustuksesta vastaa Teemu Pulkkinen, joka hakee KHL:stä uralleen uutta nostetta. Pulkkinen on kolmessa pelissä tehnyt kaksi mallia. Vuosikausia AHL:ssä tahkonut Pulkkinen ei onnistunut vakiinnuttamaan paikkaa NHL:n puolella suurista odotuksista huolimatta. Minskissä mies on pelannut joukkueen ykköskentässä, ja häneltä myös odotetaan tulosta.
Muuten Minsk ei vahvistunut merkittävästi kesän aikana. Viime kaudella joukkue jäi ulos pudotuspeleistä ollen konfrenssissaan sijalla 10. Kauden alun perusteella pudotuspelit ovat jäämässä tälläkin kaudella haaveeksi. Vielä on toki Minskilläkin aikaa kääntää suunta.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierailija Jokerit on aloittanut kautensa kolmella kotivoitolla. Vielä harjoitusotteluissa joukkuen meno oli todella tahmeaa, mutta kauden ensimmäisissä otteluissa joukkue on pelannut hyvin. Varsinkin 13 tehtyä maalia kolmeen peliin on hyvä saldo.
Tuloksen teko on joukkueessa jakautunut hyvin. Avauspeleissä suurimman vastuun pisteidenteosta ovat kantaneet joukkueen ykkös- ja kolmoskenttä. Neljän pisteen miehiä ovat avauspeleissä olleet Pekka Jormakka, Nicklas Jensen, Sakari Manninen sekä Sami Lepistö.
Samaan hengenvetoon on kuitenkin todettava, että Jokerien vastustajat ovat olleet melko heikkoja, ja joukkue on saanut koko ajan pelata kotona. Kausi on vasta alussa, mutta ainakin tällä hetkellä Lauri Marjamäen Jokerit näyttää uskottvalta jääkiekkojoukkueelta.
Illan kamppailuun vierasjoukkue Jokerit lähtee suosikkina. Se on onnistunut saamaan pelin raiteilleen, ja on näyttänyt että vaikeat harjoitusottelut ovat muisto vain. Viime peleissä Jokerit on tehnyt paljon maaleja, muttta on niitä myös päästänyt melko paljon. Minsk ei ole vastustajana Jokereiden edellisiä vastustajia parempi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ