to 12.09. klo 19:10

Dinamo Minsk - Sibir Novosibirsk

Teemu Pulkkisen ja Juuso Puustisen seurat kohtaavat KHL:ssä!

KHL:ssä nähdään torstaina kahden suomalaisen maalintekijän kamppailu, kun Teemu Pulkkisen Minskin Dinamo isännöi Juuso Puustisen Sibir Novosibirskiä.

Dinamo avasi voittotilinsä edellisessä ottelussaan Moskovan Spartakin vieraana. Joukkueen alkukausi on ollut synkkä. Dinamon ainoita valopilkkuja on ollut maaleja kovalla tahdilla sylkenyt Pulkkinen. Dinamon ykkösnyrkin harteilla on kuitenkin liikaa, kun samaan aikaan joukkueen oman maalin verkko on heilunut hyvin tiuhaan tahtiin.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

HUIPPUTARJOUS: Tuplaa talletus tai rahat takaisin!

Jos et tuplaa ensimmäisen talletuksesi arvoa, saat rahasi takaisin – käteisenä.

Sibir lähtee otteluun kaksi tappiota niskassaan. Syytä paniikkiin ei kuitenkaan ole, sillä tappiot se kärsi Salavat Julajev Ufalle sekä Pietarin SKA:lle, jotka kuuluvat KHL:n ehdottomiin huippujoukkueisiin.

Uusitulla rungolla kauteen lähtenyt Sibir on todistanut hyökkäyksensä vaarallisuuden. Kysymysmerkkejä löytyy joukkueen puolustuspäästä, joka oli kovempia ryhmiä vastaan suurissa vaikeuksissa, kun KHL:n tähtihyökkääjiä viiletti vastapuolella. Kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa joukkueen puolustuspelaaminen oli kuitenkin siedettävällä tasolla ja joukkueen puolustajat pystyvät nojaamaan hyvällä tasolla torjuvaan suomalaismaalivahtiin Harri Säteriin.

Dinamon hyökkäys ei ole tarpeeksi leveä, jotta se pystyisi haastamaan Sibir-puolustuksen SKA:n ja Ufa:n tavoin. Sibirin hyökkäys pystyy vastaavasti tekemään tuhojaan Dinamon puolustusalueella. Sibirille tarjotaan otteluun kerrointa, johon on syytä tarttua. Nostetaan pelivalinnaksi Sibirin vierasvoitto varsinaisella peliajalla

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>