Dinamo Minsk – Sibir Novosibirsk

to 12.09. Klo 19:10

Teemu Pulkkisen ja Juuso Puustisen seurat kohtaavat KHL:ssä!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

KHL:ssä nähdään torstaina kahden suomalaisen maalintekijän kamppailu, kun Teemu Pulkkisen Minskin Dinamo isännöi Juuso Puustisen Sibir Novosibirskiä.

Dinamo avasi voittotilinsä edellisessä ottelussaan Moskovan Spartakin vieraana. Joukkueen alkukausi on ollut synkkä. Dinamon ainoita valopilkkuja on ollut maaleja kovalla tahdilla sylkenyt Pulkkinen. Dinamon ykkösnyrkin harteilla on kuitenkin liikaa, kun samaan aikaan joukkueen oman maalin verkko on heilunut hyvin tiuhaan tahtiin.

HUIPPUTARJOUS: Tuplaa talletus tai rahat takaisin!

Jos et tuplaa ensimmäisen talletuksesi arvoa, saat rahasi takaisin - käteisenä.

Sibir lähtee otteluun kaksi tappiota niskassaan. Syytä paniikkiin ei kuitenkaan ole, sillä tappiot se kärsi Salavat Julajev Ufalle sekä Pietarin SKA:lle, jotka kuuluvat  KHL:n ehdottomiin huippujoukkueisiin.

Uusitulla rungolla kauteen lähtenyt Sibir on todistanut hyökkäyksensä vaarallisuuden. Kysymysmerkkejä löytyy joukkueen puolustuspäästä, joka oli kovempia ryhmiä vastaan suurissa vaikeuksissa, kun KHL:n tähtihyökkääjiä viiletti vastapuolella. Kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa joukkueen puolustuspelaaminen oli kuitenkin siedettävällä tasolla ja joukkueen puolustajat pystyvät nojaamaan hyvällä tasolla torjuvaan suomalaismaalivahtiin Harri Säteriin.

Dinamon hyökkäys ei ole tarpeeksi leveä, jotta se pystyisi haastamaan Sibir-puolustuksen SKA:n ja Ufa:n tavoin. Sibirin hyökkäys pystyy vastaavasti tekemään tuhojaan Dinamon puolustusalueella. Sibirille tarjotaan otteluun kerrointa, johon on syytä tarttua. Nostetaan pelivalinnaksi Sibirin vierasvoitto varsinaisella peliajalla