ti 25.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Dinamo Riga – Jokerit | Hakeeko Jokerit pisteet Latviasta?

Jokerit saa Latviassa vastaansa Dinamo Rigan. Kauden aloitus on Jokereilla ollut vahva, johtaen yhdeksän ottelun jälkeen läntistä konferenssia 15 pisteellä, maalieron ollessa 37-17. Dinamo Riga on myös aloittanut kauden hyvin ollen läntisessä konferenssissa sijalla viisi. Voitokkaan alkukauden pelannut Riga voidaankin nimetä yhdeksi alkukauden yllättäjäksi.
Jokerit aloittaa kahden ottelun vieraskiertueen Riiasta ja matkaa torstaiksi Bratislavaan. Tällä kaudella Jokerit on pelannut hyvin vieraissa. Edellinen vieraskiertue toi mukanaan kaksi voittoa sekä tappion Pietarin SKA:lle. Jokerit kärsi edellisessä ottelussaan kotonaan tappion Jekaterinburgille.
Joukkueen molemmat maalivahdit ovat aloittaneet vahvasti. Janis Kalnins on napsinut kiekkoja 92.9% varmuudella, päästettyjen maalien keskiarvolla 2.29, Ryan Zapolski 95.6%, päästettyjen maalien keskiarvolla 1.20.
Jokereiden ylivoima on ollut kelvollista ja alkukauden aikana ylivoimalla on syntynyt kahdeksan maalia. Alkukauden tehokkain pelaaja on ollut Nicklas Jensen 10 (3+7) tehopisteellään. Antti Pihlströmkin on palannut mukaan harjoituksiin, joten sairastuvalla ei ole pelaajia.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Dinamo Riga on saanut alkukauden yhdeksässä ottelussa kasaan 11 pistettä, maalierolla 22-19. Riga palasi kolmen ottelun vieraskiertueelta, josta mukaan tarttui neljä pistettä. Tämän jälkeen joukkue ehti hävitä vielä kotonaan Spartak Moskovalle lukemin 1-3. Kotonaan Riga on pelannut neljä ottelua, joista voittanut kaksi.
Rigan alkukauden suurimmat onnistujat ovat KalPasta Latviaan siirtynyt viihdyttävä hyökkäävä puolustaja Mathew Maione ja keskushyökkääjä Linus Videll. Maione on kerännyt jo 10 (3+7) tehopistettä ja Videll 11 (6+5) pistettä.
Joukkueen maalivahti Kristers Gudlevskis on torjunut kiekkoja 92.7% varmuudella päästettyjen maalien keskiarvon lukemin 1.99. Joukkueen ainoa loukkaantunut pelaaja on Gints Meija, joten terveystilanne on hyvä.
Ottelusta on odotettavissa tasainen, kun kaksi alkukauden onnistujaa kohtaavat. Kerroinasettelu osoittaa Jokereita ennakkosuosikiksi, mutta ei kenties kuitenkaan ole sitä niin selkeästi, mitä kertoimet antavat ymmärtää.
Dinamo Rigan voitolle tarjottavat kertoimet ovat mainiot – peleihin otetaan mukaan Dinamo Rigan kotivoitto suorana ja moneylinenä erittäin houkuttelevilla kertoimilla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ