ti 30.10. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL: Dinamo Riika – Severstal Tšerepovets | Kotijoukkue ei pääse montaa maalia tuulettamaan?

KHL:ssa pelataan tiistaina viiden ottelun kierros. Yhdessä kamppailuista yhteen iskevät Riian Dinamo ja Severstal Tšerepovetsista. Bobrov-divisioonan häntäpään joukkueiden kohtaamisesta löytyy mielenkiintoista pelattavaa ja kertoimet ovat kunnossa!

Molemmilla takana tuore kamppailu Jokereita vastaan

Severstal kohtasi helsinkiläisjoukkueen Tallinnassa sunnuntaina ja aiheutti Jokereille tuskallisia hetkiä kamppailussa omalla energisyydellään ja aggressiivisuudellaan. Vaikka selkeä materiaalietu oli helsinkiläisten hyväksi selkeä, saivat tšerepovetsilaiset ottelusuunnitelmallaan hyviä asioita aikaan. Ottelu päättyi Jokerien 3–2-voittoon.
Riika puolestaan pelasi Helsingissä viime maanantaina ja lähtöasetelma otteluun oli melko samanlainen, ylivoimaisen materiaalin isännät vastaan pieni ja piskuinen Riika. Kamppailu päättyi lopulta isäntien murskajaisiin, kun Riialta loppui bensa kolmannessa erässä ja Jokerit vyöryi latvialaisjoukkueen ylitse numeroin 7-3.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Vierailijoiden loukkaantumissuma ei näkynyt sunnuntain kamppailussa

Vaikka Severstalilla on joukkueen materiaalia kaventavia loukkaantumisia, ei tämä ainakaan sunnuntain kamppailussa heijastunut joukkueen pelaamiseen. Tärkeimpänä yksittäisenä pelaajana loisti tšerepovetsilaisjoukkueen maalivahti Dominick Furch, joka piti omilla torjunnoillaan joukkuettaan pystyssä.
Energisyys läpi ottelun ja maalintekotehokkuus ottelun loppupuolella olivat sunnuntaina valopilkkuja joukkueen pelaamisessa. Sunnuntaita ennen se pelasi kotonaan Traktor Tšeljabinskiä vastaan ja kyseisessä ottelussa ei vieraille jäänyt palaa, kun Severstal niputti tšeljabinskiläiset lukemin 4-0.
Vieraiden vahvimpiin pelaajiin kuuluvat kolossipuolustaja Denis Kuljaš, joka on edustanut myös Venäjän maajoukkuetta EHT-tasolla sekä kokenut entinen maajoukkuepuolustaja Konstantin Kornejev.

Kotijoukkueella ollut jopa yllättävän vaikeaa – vierailijalla yksi selkeä ero viime aikojen edesottamuksissa

Aika ajoin Riian Dynamolta on nähty välähdyksiä paremmasta, mutta kuntopuntari kertoo tämänhetkisestä vireestä karua kieltä. Joukkue on kerännyt edellisiin kymmeneen otteluunsa ainoastaan kuusi pistettä ja päästänyt keskimäärin kolme maalia ottelua kohden, mutta onnistunut itse maalinteossa alle kahden keskiarvolla yhtä ottelua kohden.
Vierasjoukkue on kerännyt vastaavalla ajanjaksolla ainoastaan kaksi pistettä enemmän, mutta päästänyt ainoastaan hieman yli kaksi maalia ottelua kohden. Puolustuspelaaminen onkin vierasjoukkueen valtti, jolla se voi Riian kaataa. Joukkueessa pelaa isokokoisia ja kokeneita oman pään osaajia.

Kotijoukkue ei maaleilla mässäile – vierasvoitto luvassa?

Ensimmäisenä kohteena nostetaan esiin kotijoukkueen vähämaalisuus. Vierasjoukkueen hyvä puolustajamateriaali, Furch viimeisenä lukkonaan, pesevät tällä hetkellä kotijoukkueen hyökkäyskaluston tehokkuuden.
Toinen pelivalinta tähän kamppailuun on selkeä. Lopulliseksi voittajaksi pelataan vierasjoukkue Severstalia, joka ajaa ottelussa aggressiivisuudellaan isännät ahtaalle. Panostasoa ei toiseen valintaan tarvitse juurikaan ensimmäisestä laskea.