ma 03.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: HC Sotshi – Admiral Vladivostok | Sotshilla riittää pelissä hiomista

Maanantaina pelataan entisessä Olympia kaupungissa Sotshissa KHL-kauden ensimmäistä kierrosta, kun kotijoukkue HC Sotshi saa vierailijakseen Admiral Vladivostokin. Kumpikaan joukkue ei millään tavalla pullistele sarjan kärkinimiä.
Kotijoukkue Sotshi selvisi viime kaudella aina pudotuspeleihin saakka, mutta ensimmäisellä kierroksella Helsingin Jokerit oli paikoin ylivoimainen. Viime kauden joukkueesta lähti mm. Pavel Padakin, joka siirtyi Kazaniin. Nuori Ukrainalainen teki viime kaudella 31 tehopistettä. Harjoitusotteluissa Sotshi on ollut pahasti hukassa. Parissa ensinmäistä peliä se vielä voitti, mutta sen jälkeen on tullut tappioita toisensa perään. Sotshin peli nojautuu todella vahvasti muutamien pelaajien varran, eikä joukkueesta löydy tarvittavaa leveyttä. Viime otteluissa joukkue piti yllättävän tiukoilla SKA:ta sekä Omskia.
Vierailijoilla Vladivostokista ei ole kulkenut harjoituspelit paljon kummemmin. Viimeiset kolme ottelua se on hävinnyt, mutta ennen sitä tilille kertyi useampi voitto. Viime kaudella joukkue oli konfressissaan vasta sijalla 11. Joukkueeseen pätee melkolailla samat sanat kuin Sotshiin. Leveys ei riitä taistelemaan kärkisijoista. Itseasiassa joukkue on ennen kautta rankattu liigan pohjille yhdessä Riikan kanssa.
Ottelun kertoimissa Sotshi on suuri suosikki. Kun otetaan kuitenkin harjoituspelit huomioon, niin Vladivostokin kertoimissa on reilusti ilmaa. Sotshi on ennen kautta rankattu paljon korkeammalle kuin vierailijat, mutta alkukaudesta voi ainakin odottaa todella vaikeaa. Joukkue sai pelistä jko hieman kiinni parissa viimeisessä pelissä, mutta suurena suosikkina Sotshia ei voi silti pitää.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ