ke 05.09. klo 19:30

-

KHL: HK Sotshi – HC Red Star Kunlun | Kumpi onnistuu nousemaan voittojen tielle?

Sotshi saa keskiviikon ottelussa vieraita Kiinasta, kun Kunlun saapuu vieraskiertueensa seuraavalle etapille.
HK Sotshi on ollut harjoituspeleissään ja kauden ensimmäisessä pelissään todella vaisu. Ensimmäisessä pelissä Admiral Vladivostok korjasi hedelmät lukemin 4-5. Varsinainen peliaika päättyi kuitenkin tasan. Tappiosta tekee erityisen ikävän se, että Admiral lukeutuu sarjan heikompiin joukkueisiin.
Viime kaudella Sotshi onnistui pääsemään pudotuspeleihin, mitä voidaan pitää hyvänä saavutuksena. Joukkueesta lähti kauden jälkeen Pavel Padakin, joka teki sopimuksen SKA:n kanssa. Suomalaisista joukkueessa pelaa Jyrki Jokipakka, joka on ehdottomasti joukkueen parhaita pakkeja.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierailija Kunlunin Helsingin vierailu ei ollut mikään jackpot. Jokerit hallitsi peliä, oli tehokas ja rokotti Kunlunin virheistä. Tuloksena selkeä 6-3 voitto isännille. Ensimmäinen erä mentiin vielä tasaisissa merkeissä, mutta toisessa erässä Jokerit rokotti Kunlunin virheistä ja iski tauluun jo 4-1 lukemat.
Viime kauden joukkueesta Kunlun menetti maalivahti Magnus Hellbergin. Tällä kaudella joukkueen valmennuksesta vastaavat suomalaiset Jussi Tapolan johdolla. Suomalaisista pelaajsta joukkuetta edustavat Ville Lajunen, Veli-Matti Savimäki sekä Olli Palola.
Ottelun suosikin asemaa voidaan sovitella Kunlunille. Jokerit -tappiosta huolimatta se on pelannut viime aikoina kohtalaisesti. Sen sijaan Sotshin peli on ollut todella sekaisin viime aikoina. Kunlunin vierasvoitolle tarjotaan yli kolmen kerrointa, mikä kelpaa mainiosti. Maalejakin on lupa ottelussa odottaa.