la 07.09. klo 17:00

HK Sotši - Ak Bars Kazan

Säilyttääkö Ak Bars Kazan kurinalaisuutensa Sotšissa?

HK Sotši isännöi lauantaina Jokerit edellisessä ottelussaan kaatanutta Ak Bars Kazania. Vieraiden kokonaisvaltaisuus on vakuuttanut alkukaudella ja kotijoukkeen verrattain heikohkolle puolustukselle saattaa olla luvassa suuriakin hankaluuksia.

Sotši aloitti kautensa kaatamalla Neftehimik Nižnekamskin lukemin 3–2. Ak Bars Kazan puolestaan kärsi kauden avausottelussaan niukan 3–2-vierastappion hallitsevalle KHL-mestarille Moskovan TsSKA:lle, mutta kiillotti kilpeään selvällä 1–5-voitolla Jokereista.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Sotšin osalta viime kausi päättyi pettymykseen ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, kun Lokomotiv Jaroslavl oli lopulta sitä parempi otteluvoitoin 4–2. Sotši on muuttunut paljon viime kaudesta. Joukkueen vahvuuteen liittyi muun muassa KooKoon paidassa Liigassa viime kaudella piste- ja maalipörssin voittanut Malte Strömwall.

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Sotši on esittänyt kauden alussa pirteitä otteita ja Pietarissa pelatussa harjoitusturnauksessa se kaatoi esimerkiksi Jokerit ja aiemmin harjoituskaudella myös Pietarin SKA:n. Joukkueen suurimmat kysymysmerkit löytyvät puolustuspäästä, sillä Sotšin puolustajat ja maalivahdit eivät lukeudu sarjan eliittiin.

Ak Bars Kazan on yksi KHL:n kärkijoukkueista. Ryhmä kävi esittelemässä hyökkäyksensä tulivoimaa torstaina Helsingissä, jolloin muun muassa Justin Azevedon ja Patrice Cormierin johtama hyökkäys suoranaisesti leikitteli Jokereiden puolustuksen kustannuksella. Ak Bars -puolustus on lisäksi isokokoinen ja hyvin liikkuva, joten Sotši on suuren haasteen edessä mikäli se mielii jatkaa voittojen tiellä.

Kazanin hyökkäys on todennäköisesti liikaa Sotšin keskinkertaista puolustusta vastaan. Uskotaan vierailijan hoitavan ottelun tyylikkäästi ja nostetaan pelivalinnaksi Ak Bars Kazanin vierasvoitto varsinaisella peliajalla.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>