pe 14.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: HK Vitjaz – Jokerit | Jokerit alkukauden parhaimpia

Perjantaina pelataan KHL:ssä peli HK Vitjaz – Jokerit. Vierasjoukkue Jokerien kausi on ollut toistaiseksi loistelias.
HK Vitajz on aloittanut kauden melko hyvin. Viime kierroksella kaatui HK Sotshi kotona, ja mukaan mahtuu myös voitto AK Bars Kazanista heti toisella kierroksella. Kazan on ainakin toistaiseksi ollut kuitenkin hieman ailahtelevainen.
Suomalaisista joukkueen paitaa kantavat Miro Aaltonen sekä Joni Ortio. Molemmat ovat olleet merkittävissä rooleissa tällä kaudella. Aaltonen on joukkueen paras pistemies, ja Ortio puolestaan tämän hetkinen ykkkösmaalivahti. Muita tärkeitä pelaajia joukkueessa ovat Marek Hrivik ja Mozik Vojtech. Molemmat ovat pelanneet Pohjois-Amerikassa, mutta NHL-pelit ovat vähissä. Suomalaisille tuttu pelaaja on myös ykköskentän Borna Renbulic, joka on pelannut yhteensä neljä kautta Suomessa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Jokereiden kausi on ollut menestys. Viiden ottelun jälkeen joukkueella ei ole ainuttakaan häviötä varsinaisella peliajalla. Viime pelissä SKA rokotti Jokereiden virheistä ja voitti kamppailun jatkoajalla.
Jokereiden valopilkkuja ovat ollet hyökkääjät Nicklas Jensen sekä Pekka Jormakka. Puolustuksessa puolestaan Sami Lepistö on ollut tehokkain.
Ottelun suosikki on Jokerit. Sen peli kulkee tällä hetkellä hyvin. Edellisessä pelissäkin joukkue hallitsi kentän tapahtmia, mutta SKA rokotti virheistä. Kotijoukkue Vitjazin kokoonpanosta ei löydy kovin paljon leveyttä, vaan pisteiden teko on jakautunut todella paljon yukköskentän harteille.
Kertoimissa suosikki on perustellusti Jokerit. Alkukauden aikana se on ollut parempi, vaikkakin ainut kovempi peli on toistaiseksi ollut ainoastaan viime peli SKA:ta vastaan. Jokerien suoran voiton kerroin on kahden tuntumassa, joka houkuttaaa pelaamaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ