su 30.09. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: HK Vitjaz – Sibir Novosibirsk | Alkukauden suurin vitsi vierailee Podolskissa!

Jokainen Venäjän ylikansallisen kiekkoliigan joukkue on pelannut jo yli kymmenen runkosarjaottelua ja sarjakausi etenee kovaa kyytiä. Sunnuntaina alkukauden suurin farssi vierailee suomalaisedusteisen Vitjazin kotiareenalla.
Sibir Novosibirsk on pelannut 12 ottelua ja joukkueen pistesarakkeessa möllöttää pyöreä nolla.
Vitjaz on vakuuttanut kotonaan
Podolskilaisjoukkue on KHL:n läntisen konferenssin viiden viimeisimmän kotiottelun tilastokolmonen. Joukkue on napisinut pisteitä muunmuassa Salavat Ufalta sekä HK Sotshilta.
Vitjazin maalia vartioi suomalainen Joni Ortio, joka on esiintynyt kelvollisesti viime aikoina. Joukkueessa pelaa myös toinen suomalainen, kun Miro Aaltonen edustaa podolskilaisseuraa.
Sibir pahasti ulapalla
12 tappiota varsinaisella peliajalla kertovat karua kieltä Sibirin alkukaudesta. Onnistujia ei ole, porukkaa on laitettu pellolle ja siltikin tulos on muuttumaton.
Joukkueen suomalaishyökkääjä Jukka Peltola on loukkaantuneena sivussa. Poissaolijoiden listalla ovat myös Nikolai Demidov sekä Gleb Zyrianov.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vitjazille voi hakea jopa rajua tasoitusta
Huomioidessa vierasjoukkueen urheilullinen tila ja organisaatiossa vallitseva ilmapiiri, on ottelu Vitjazin tasoista joukkuetta vastaan lähes varma tappio. Rumaa jälkeä sopii odottaa.
Sibir ei kykene tällä hetkellä lainkaan löytämään tapoja voittaa otteluita, hallita niitä tai edes hetkittäin hallita ottelun tapahtumia. Kannattavin peli-idea otteluun on kotivoiton pelaaminen pienellä tasoituksella.
Esimerkiksi Vitjaz -1,5 tarkoittaa, että pelaaja voittaa Vitjazin voittaessa ottelun vähintään kahdella osumalla.
Vitjaz -2 puolestaan tarkoittaa, että pelaaja voittaa joukkueen voittaessa vähintään kolmella osumalla, mutta panos palautuu kahden maalin voitosta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ