ke 05.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Jokerit – Amur Habarovsk | Jokereiden startti oli tehokas

Lauri Marjamäki sai vahvan startin ensimmäiseen KHL-kauteensa. Jokerit voitti kiinalaisen Kunlunin peräti 6-3. Varsinkin joukkueen ykköskenttä oli hyvässä vireessä. Illan tehokkaimmat pelaajat olivat Sakari Manninen sekä Steve Moses. Molemmat markkauttivat tililleen kolme tehopistettä. Näiltä kavereilta odotetaan pisteitä muutenkin kauden aikana, joten tehokas alku kaudelle oli erinomainen asia koko joukkueelle.
Vielä harjoituspeleissä Jokerilauman meno oli hieman tahmeaa, mutta maanantai-iltana esitys oli jo aivan eri luokkaa.
Keskiviikon kamppailuun Jokerit lähtevät varmasti näyttämään jälleen parastaan. Joukkueen kannalta voi olla hyvä asia, että kausi alkaa kolmella kotipelillä. Ehditään paremmin keskittyä itse peliin, eikä tarvitse matkustaa esimerkiksi Siperiaan heti.
Viime kauden kolmannen tilan uusiminen omassa konfressissa olisi Marjamäeltä hieno suoritus ensimmäisellä kaudella KHL:ssä. Ennen kauden alkua joukkuetta on povattu sarjan keskivaiheille. Jokereiden pudotuspelipaikkaa kuitenkin pidetään melko todennäköisenä.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vieraiija Amur Habarovsk kohtasi avauskierroksella Spartak Moskovan. Tuloksena oli kuitenkin selvä 6-3 häviö – Amur ei lukeudu kauden alla sarjan suosikkeihin.
Viime kaudella joukkue putosi pudotuspelien ensimmäisellä kaudella tulevaa mestaria Kazania vastaan. Viime kauden joukkueen onnistujia olivat mm. Alexei Byvaltsev ja Oleg Li. Molemmat pelasivat hyvän kauden, ja tekivät lopullisen läpimurtonsa KHL:ssä. Tällä kaudella molemmat kuitenkin pukeutuvat Pietari SKA:n peliasuihin.
Harjoituspeleissä joukkueelle kertyi voittoja, mutta vastustajat eivät olleet kovimpia mahdollisia. Kaksi tappiota Admiral Vladivostokille ei myöskään herätä hurraa huutoja. Vladivostok lukeutuu Sotshi -voitosta huolimatta sarjan heikoimpiin joukkueisiin.
Kotijoukkue Jokerit lähtee Kunlun voiton myötä otteluun suosikkina. Se on kaksikosta laadukkaampi joukkue, ja on saanut rauhassa palautua viime pelin jälkeen ilman ylimääräistä matkustelua. Tosin Amurkin pelasi ottelunsa Moskovassa jo sunnuntaina, joten lepoetua Jokerit eivät otteluun saa. Kertoimenlaskijat ovat myös arvioineet kotijoukkueen selväksi suosikiksi. Silti Jokereiden kertoimet ovat pelattavia. Jokerit saivat ketsuppipullon niin sanotusti auki ensimmäisessä pelissä maalien muodossa, mikä on joukkueelle erinomainen asia. Se on juuri sitä mitä kovasti muuttunut joukkue kaipasikin kauden alkuun. Jokereiden tehokkuuden uskotaan myös jatkuvan keskiviikon pelissä. Myös Amur voi tehdä useamman maalin, joten yli kahden kerroin sille, että molemmat maalaavat kahdesti on pelattava. Amur on kuitenkin tehnyt vähintään kaksi maalia viimeisessä kuudessa pelissään.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ