ma 08.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Jokerit – Dinamo Minsk | Palaako Jokerit voittojen tielle?

KHL:n viikko alkaa Jokereiden osalta kotiottelulla Dinamo Minskiä vastaan. Ottelu pelataan Hartwall-areenalla kello 18.30.
Jokereiden alkukausi on ollut hyvä, keräten 13 ottelusta 20 pistettä, maalierolla 49-30. Jokerit on läntisessä konferenssissa sijalla kolme, heti suurseurojen TssKa Moskovan ja SKA Pietarin perässä. Joukkueen terveystilanne on melko hyvä, ainoa loukkaantunut pelaaja on kapteeni Peter Regin.
Alkukaudesta kymmenen tehopisteen raja on rikkoutunut jo neljällä pelaajalla. Pekka Jormakka ja Sakari Manninen 12 tehopistettä, Nicklas Jensen ja Sami Lepistö 11 pistettä. Onnistumisia on silti tullut myös laajalla rintamalla, kun Jokerit on tehnyt keskimäärin ottelua kohden lähes 3.8 maalia. Maalivahdit Janis Kalnins ja Ryan Zapolski ovat olleet vahvoja alkukaudesta, molempien torjuntaprosentti 92,5 kieppeillä ja maaleja mennyt selän taakse Kalninsilla 2.33 ja Zapolskilla 1.99.
Jokerit eivät ole viime aikoina olleet parhaassa mahdollisessa vireessä, hävittyään edellisestä viidestä ottelusta kolme. Jokereiden alkukauden ase on ollut tehokas ylivoima. Jokerit pelasi äskettäin kolme ottelua ilman ylivoimamaalia, mutta nyt Jokerit on tehnyt edelliseen kolmeen otteluun peräti viisi ylivoimamaalia.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Dinamo Minskin kauden alku on ollut heikko. Joukkue on kerännyt 14 pelin aikana vain 10 pistettä ja majailee läntisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä, sijalla 11. Maaliero on 29-36, mikä kertookin ongelmien olevan hyökkäyspäässä, kun maaleja on syntynyt keskimäärin ottelua kohden hieman yli kaksi.
Dinamo Minskin alkukaudella on silti ollut muutamia onnistujia. Joukkueen selkeästi paras pistemies on Teemu Pulkkinen, joka on tehnyt alkukaudesta tehot 6+6. Joukkueen vaarallisimpiin pelaajiin kuuluu myös Andrei ja Sergei Kostitsyn, sekä muutama vuosi sitten Ottawa Senatorsissa pelannut Patrick Wiercioch, joka on nakuttanut alkukauteen tehot 3+5. Joukkueen ykkösmaalivahti Jonas Enroth on napsinut kiekoista kiinni 90,94% ja päästettyjen maalien keskiarvo on 2,58.
Minsk on hävinnyt edellisestä kuudesta ottelusta viisi, eikä suunnan kääntymiselle näy selkeää syytä. Tämä ottelu on Minskille vieraskiertueen kolmas ja viimeinen – kaksi edellistä vierasottelua päättyivät jatkoaikatappioihin Moskovan Spartakille ja Sotshille.
Ottelun maalimäärän suhteen odotusarvo on korkealla ja siihen isketään kiinni. Jokerit lähtee otteluun paremmalla rosterilla ja paremmalla vireellä. Kotietu on arvokas ja vieraiden vieraskiertue on imenyt voimia pelaajista. Peleihin otetaan over 4.5 maalia ja Jokereiden ainakin kahden maalin voitto. Lisäksi erikoiskohteena Teemu Pulkkinen tekee maalin ja Jokerit voittaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ