la 22.12. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Jokerit – Dinamo Riika | Edellisotteluiden yllättäjät kohtaavat – Riika ei ole ollut Jokereille helppo vastustaja

Helsingin Jokerit isännöi KHL:ssä Riian Dinamoa lauantaina. Ottelu päättää Jokerien neljän kamppailun viikon. Edellisessä ottelussaan helsinkiläiset katoivat komeasti Moskovan TsSKA:n kotihallissaan numeroin 4–1.
Jokerien ylivoimapelaaminen oli hyvää edellisessä ottelussa – viimeistely oli fantastista
Narripaidat onnistuivat erikoistilanteissa kelvollisesti TsSKA-voitossaan torstaina. Kaksi maalia ylivoimalla naulanneelle helsinkiläisjoukkueelle maalit olivat ensimmäiset ylivoimalla neljään edelliseen otteluun.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Jokerien laukaisuprosentti (23,53%) oli huikealla tasolla edellisessä ottelussa, jossa se katkaisi koko KHL:ssä ehdottomaan eliittiin kuuluvan TsSKA:n kustannuksella kolmen ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa.
Jokereilta kamppailusta sivussa olivat hyökkääjistä Pekka Jormakka, Marko Anttila sekä Peter Regin ja puolustajista Eemeli Räsänen sekä Sami Lepistö. Tärkeiden miesten poissaolot eivät näkyneet juurikaan Jokerien pelaamisessa.
Riika-ottelusta on luvassa todella erilainen kuin TsSKA-kamppailusta
Vaikka Jokerit onnistui moskovalaisjoukkueen kaatamaan, oli vierailija pelillisesti vahvasti niskan päällä. Seuraavassa ottelussa Riian Dinamoa vastaan esimerkiksi kiekollisen pelaamisen valtikka siirtynee todella vahvasti Jokereille.
Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti, kerran Riiassa ja kerran Helsingissä. Molemmilla kerroilla lopputulemana on ollut kotivoitto, sillä kauden ensimmäisen kohtaamisen voitti varsinaisen peliajan jälkeen 2–1-numeroihin ratkenneessa ottelussa Riika ja toisen ottelun puolestaan vei nimiinsä Jokerit lukemin 7–3.
Vaikka viimeisimmän keskinäisen kamppailun maalilukemat olivat loppupeleissä rumat, eivät ne kerro aivan täyttä totuutta. Jokereilla oli ajoittain suuriakin vaikeuksia myös Helsingin kamppailussa. Riikalaisjoukkue on todella pirullinen vastustaja Jokereille, sillä se on vahva ja energinen yhteistyöjoukkue, joka ei päästä isompiaankaan helpolla.
Jokereille on varmasti haastetta riittämiin tarjolla, mutta kysymys kuuluu, kuinka helsinkiläiset onnistuvat asennoitumaan TsSKA-voiton jälkeen todella erilaiseen kamppailuun.
Riian Dinamo on läntisessä konferenssissa yhdeksäntenä ja suomalaisisäntä miehittää kolmatta sijaa. Vierasjoukkueelta ei takuulla itseluottamusta Helsingin areenassa puutu, sillä se kampesi edellisottelussaan Pietarin SKA:n nurin varsinaisen peliajan jälkeen numeroin 2–3.
Molemmilla joukkueilla on siis allaan erinomaiset suoritukset. Vaikeampi tilanne on Jokereille, sillä Riika on yksi niistä joukkueista, jotka helsinkiläisten täytyisi sarjassa ehdottomasti jokaisella kerralla voittaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ