Liiga ma 01.10. klo 18:29

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Jokerit – HK Sotshi | Jokerit jatkaa siitä mihin viime keväänä jäi

KHL:ssä nähdään maanantaina kolmen ottelun kierros, kun Helsingin Jokerit kohtaa HK Sotshin. Jatkuuko Jokerien hyvä vire maanantainakin?
Jokerit on aloittanut kauden vahvasti. 12 ottelun jälkeen kasassa on 22 pistettä, ja ainoastaan yksi tappio varsinaisella peliajalla. Kyseinen tappio tuli viime kotiottelussa sarjakärki Avtomobilist Jekaterinburgia vastaan.
Seuraavassa pelissä tuli puolestaan jatkoaikatappio Dinamo Riikalle. Orastava tappioputki kuitenkin katkesi, kun Jokerit onnistui voittamaan vieraissa Slovan Bratislavan.
Ryan Zapolski on pelannut vakuuttavasti Jokereiden maalilla. Miehen päästettyjen maalien keskiarvo on 1,50 ja torjuntaprosentti 94,38. Toistaiseksi Zapolski on pelannut kuudessa ottelussa. Myös toinen maalivahti Janis Kalnins on pelannut hyvin.
Muita tärkeitä pelaajia ovat olleet Sami Lepistö, Nicklas Jensen sekä Marko Anttila.
Jokereiden alkukausi on ollut vahva. Voittoja on kertynyt tasaiseen tahtiin, ja maaleja on syntynyt todella paljon. Tappioista kaksi on tullut todella kovia joukkueita vastaan. Ensin SKA voitti Jokerit kotonaan ja myöhemmin Jekaterinburg Helsingissä. Ennakkoon selkeästi heikommat joukkueet Jokerit sen sijaan on onnistunut voittamaan.
Vierasjoukkue Sotshi ei lukeudu sarjan kovimpiin joukkueisiin. Se on onnistunut saalistamaan alkukauden 13 pistettä 12 pelistä, mutta voitotkin ovat tulleet mm. Minskiä ja Slovan Bratislavaa vastaan.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Maalilla suurimman vastuun on kantanmut Konstantin Barulin. Tilastoissa Barulinilla on mm. alle kahden maalin päästettyjen maalien keskiarvo.
Puolustajista eniten puolestaan on urakoinut suomalainen Jyrki Jokipakka. Mies on tehnyt kohtalaisesti tulosta, mutta tehotilasto on rumasti -8.
Sotshin meno on ollut kaikkiaan melko sekavaa. Otteet ailahtelevat liikaa, ja tiettyjen pelaajien rooli on liian suuri. Viime keväänä Sotshi putosi nimenomaan Jokereita vastaan, ja silloinkin otteet ailahtelivat sarjan sisällä todella paljon.
Suosikkia kamppailuun ei ole vaikea kaivaa. Kotijoukkue Jokerit on ollut kotonaan tällä kaudella todella vahva. Sotshi on kuitenkin ollut myös vahva vierasjoukkue. Viimeisestä neljästä vieraspelistä se ei ole poistunut kaukalosta kertaakaan ilman pisteitä. Ainoastaan kerran se on hävinnyt jatkoajalla TsSKA Moskovaa vastaan.
Kertoimissa Jokerit on selkeä suosikki, mutta Sotshia ei ole syytä aliarvioida. Erikoistilannepelaaminen on kuitenkin Jokereilla paremmalla tolalla, mikä ratkaisee puntit isännille lopullisesti.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ