KHL ke 10.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Jokerit – HK Vitjaz | Hartwall Arenalla ei ole yllätyksiä luvassa

Keskiviikkoilta huipentuu Hartwall Arenalla, kun Jokereiden vieraaksi saapuu HK Vitjaz. Isäntien alkukausi on mennyt loistavasti, vaikka viime kauden maalirohmu Eeli Tolvanen siirtyikin täksi kaudeksi AHL- kaukaloihin.
Helsinkiläiset ovat voittaneet 14 ottelusta 10 ja hävinneet neljä. Podolskilaisvierailijan kausi on lähtenyt käyntiin odotetusti – 16 ottelua, joista seitsemän voittoa ja yhdeksän tappiota. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran, kun Jokerit otti selvän 1-4 vierasvoiton Podolskin Ice Hockey Palacesta. Tässä ottelussa Vitjaz oli alakynnessä heti alusta lähtien.
Lauri Marjamäki on löytänyt hyvät ketjukoostumukset ja joukkue on tasapainoinen, vaikka välillä onkin sekoitettu pakkaa ja pelattu hieman eri vitjoilla. Jokaisesta kentällisestä löytyy pelimiehiä, jotka pystyvät ratkaisemaan otteluita. Tällä hetkellä Jokereissa tehojen valossa parhaiten ovat onnistuneet Sakari Manninen (7+7), Pekka Jormakka (4+8), Niklas Jensen (4+7) ja Sami Lepistö (2+9).
Vieraiden suurimpiin onnistujiin kuuluvat Miro Aaltonen (6+8), Alexander Semin (3+7), Marek Hrivik (6+3) ja Vojtech Mozik (4+5). Vitjaz peluuttaa taatusti ykkösmaalivahtiaan Joni Ortiota, jonka kauden torjuntaprosentti on 90,83 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,62.
Jokereiden joukkueesta loukkaantuneena on koko alkukauden hieman ailahdellen pelannut Peter Regin. Vitjazin loukkaantuneiden listalle merkittynä Mozik, jonka poissaolo heikentää puolustusta ja hyökkäystä.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Kotijoukkue on onnistunut erikoistilanteissa tällä kaudella. Otteluparista isäntien ylivoima ja alivoima ovat toimineet vierailijaa paremmin. Vitjazin ylivoimakoostumusta joudutaan hieman muuttamaan, koska joukkueen tehokkain puolustaja Mozik on loukkaantuneena. Helsinkiläisillä on huomattavasti paremmat mahdollisuudet onnistua erikoistilanteissa, vaikka montaa maalia ei näistä tullakaan näkemään.
Kotijoukkue lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Joukkueen tulee kyetä ottamaan rutiinivoitto – kysymys kuuluukin, kuinka kauan podolskilaiset jaksavat pysyä Jokereiden tahdissa? Vitjazilla on takana kaksi tiukempaa ottelua, joissa joutui pelaamaan tosissaan saadakseen kammettua ottelut jatkoaikavoitoiksi. Tämä voi hieman vielä painaa pelaajien jaloissa. Mikäli isäntä ei murjo Vitjazia jo heti ensimmäisessä erässä, voi olla että joukkue jaksaa roikkua pelissä mukana kaksi kokonaista erää.
Jokereiden otteluissa on tullut keskimäärin 6,1 maalia ja vastaavasti Vitjazin otteluissa 5,4. Jokereiden kahden maalin voitolle saa vielä kohtalaisen kertoimen, joten sitä laitetaan lapulle. Toiseksi pelivaihtoehdoksi Uhmapelaajat suosittelee yli 5,5 maalia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ