KHL ma 03.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Jokerit – HC Red Star Kunlun | Jokerien pakka sekaisin

Maanantaina Jokerit avaa kautensa Kiinan Kunlunia vastaan. Jokerien valmennus on vaihtunut viime kaudesta, ja nyt päävalmentajana on Lauri Marjamäki.
Jokerien harjoituspelit ovat sujuneet todella mollivoittoisesti. Varsinkin maalinteko on ollut todella vaikeaa. Pisteitä odotetaan erityisesti joukkueen ykköskentältä Steve Mosesin johdolla. Myös Sakari Manninen ja Peter Regin saavat tehdä pisteitä. Viime kauden joukkueesta maisemaaa vaihtoi mm. Olli Palola sekä loistavsti maalilla pelannut Karri Rämö. Palola suuntasi nimenomaan Jokereiden illan vastustajan Kunlunin riveihin, ja Rämö puolestaan Omskiin, jossa hän on aiemminkin pelannut. Jokereiden torjuntavastuun jakanevat tällä kaudella Ryan Zapolski ja latvialainen Janis Kalnins. Puolustuksessa Sami Lepistö kantaa suurta vastuuta kuten myös kanadalaiset Karl Stollery sekä Alex Grant.
Vierailija Kunlun ei ole toistaiseksi vielä pudotuspeleissä pelannut lyhyen historiansa aikana. Tällä kaudella pudotuspelipaikka on kuitenkin otettavissa. Vaikka joukkueen kotipaikka on Kiinassa, niin joukkueesssa ei pelaa yhden ainutta Kiinalaista. Suurin osa joukkueesta tulee Kanadasta. Mielenkiintoisia pelaajia ovat mm. Justin Fontaine, Taylor Beck sekä Victor Bartley. Kaikki ovat pelanneet myös NHL:ssä, mutta valtaosin minuutteja on kertynyt AHL:n puolella. Kunlunin kesän pahin menetys oli loistavan viime kauden pelannut Magnus Hellberg, joka matkasi Pietarin SKA:n riveihin Mikko Koskisen paikalle. Harjoituspeleissä Kunlun on esittänyt pirteitä otteita ja viimeiset kolme peliä se on voittanut, mukaan mahtuu myös voitto Jokereista. Kauden ennakoissa Kunlun sijoittuu heikompaan puoliskoon, mutta joukkuetta ei kuitenkaan povata aivan kellarikerroksen joukkueeksi.
Illan ottelussa kertoimet ovat selkeästi kotijoukkue Jokereiden puolella, mitä on vaikea perustella ainakaan harjoituspelien perusteella. Jokereiden peli on vielä hakemista, ja aika näyttää mihin asti Jokereiden liito kantaa. Kunlun puolestaan on esittänyt paikoin pirteitä otteita, ja ei todellakaan ole mikään heittopussi. Jokereiden kertoimet ovat asetettu niin alas, että ne eivät ole kovin houkuttelevia. Sen sijaan Kunlunin kertoimissa on erittäin paljon ilmaa. Suoralle voitolle tarjotaan parhaimmillaan lähes viiden kerrointa, ja +1,5 tasoituskin antaa vielä mukavaa kerrointa. Myös vierasjoukkueen maaliodottama on melko matala kertoimien valossa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ