su 18.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Jokerit – Lokomotiv | Isännillä ensimmäinen kunnollinen vastustaja hetkeen – yllättääkö vieras?

Helsingin Jokerit isännöi sunnuntaina Venäjän ylikansallisen kiekkoliigan ottelussa Lokomotiv Jaroslavia, joka on sille ensimmäinen kunnollinen vastustaja hetkeen. Vierasjoukkueen kertoimet ovat houkuttelevia ja niihin tartutaan vihjeessä.
Jokerit kahden voiton putkessa, mutta edellisistä kunnollisista otteluista tullut pahasti takkiin
Helsinkiläisjoukkue on pelannut yhden ottelun maajoukkuetauon jälkeen. Kamppailussa se voitti Severstal Tšerepovetsin puhtain 4–0-lukemin, kuten myös sitä edellisessä ottelussaan Tšerepovetsissa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Severstal on tällä hetkellä pieni vitsaus KHL-kentillä ja edellisistä kunnon kamppailuistaan Jokereilla on tilillään kolme tappiota. Ennen Tserepovetsissa pelaamaansa taistoa joukkue hävisi Avtomobilist Jekaterinburgille vieraissa 3–1, sitten Metallurg Magnitogorskille 3–2-numeroin ja viimeisimpänä, 4. marraskuuta, ZSKA Moskovalle tylysti, 5–0.
Jokerien joukkueen tasoa laskevat merkittävästi hyökkäyspään loukkaantumiset, kun Nicklas Jensen, Peter Regin sekä Marko Anttila ovat sivussa. Puolustuspäästä sivussa on lupaava 18-vuotias Eemeli Räsänen.
Lokomotiv on haasteellinen vastustaja
Jaroslavilaisryhmä on kerännyt kolme ottelua Jokereita enemmän (29) pelanneena saman määrän pisteitä kuin helsinkiläiset. Joukkueet ovat 39 pisteessä läntisen konferenssin kolmas ja neljäs joukkue. Lokomotiv on päästänyt keskimäärin alle kaksi maalia ottelua kohden (1,86), mikä on kova suoritus.
Kymmeneen edelliseen otteluunsa Lokomotiv on kerännyt 12 pistettä ja se on pelivireen osalta sarjan ja konferenssinsa keskikastia. Vieraskentillä joukkue on kuitenkin sykähdyttänyt koko kauden ja se on läntisen konferenssin toiseksi paras vierasjoukkue kerättyään 14 kamppailuun 20 pistettä vieraskentiltä.
Lokomotivin kerroin on ammuttu pahasti yli ja peli-ideana on vierasvoitto, joka heitetään kupongille kahdella tapaa.
Jokerien kokoonpano Lokomotivia vastaan:
Jesse Joensuu – John Norman – Brian O’Neill
Henri Ikonen – Sakari Manninen – Pekka Jormakka
Max Wärn – Geoff Platt – Steve Moses
Tomi Mäki – Mika Niemi – Antti Pihlström
Tommi Kivistö – Sami Lepistö
Karl Stollery – Alex Grant
Jesper Jensen – Oliver Lauridsen
Janis Kalnins (Ryan Zapolski)

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ