KHL ke 21.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL: Jokerit – Omsk | Kärkiryhmien mittelö Helsingissä – Omsk on vahva vierasjoukkue

Helsingin Jokerit saa vieraakseen keskiviikkona itäisen konferenssin kärkiosaston joukkueen, kun Avangard Omsk saapuu Suomeen. Kova kamppailu on odotettavissa, mutta isäntiä vaivaavat edelleen loukkaantumiset ja Omsk on erinomainen vierasjoukkue.

Kovavireinen Avangard Omsk

Jokerien keskiviikkovieras pelaa kotiottelunsakin Moskovan alueella, evakossa 3000 kilometrin päässä kotiareenaltaan. Joukkue on kunnostautunut erityisen hyvin 13:ssa pelaamassaan vierasottelussa, joista on kertynyt 21 pistettä. Viiteen edelliseen kamppailuun joukkueella on ainoastaan yksi tappio, ollen itäisen konferenssin kovakuntoisin joukkue.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Omskissa kiekkoilee suomalaispuolustaja Ville Pokka, joka on summannut yhdeksän tehopistettä kuluvalla kaudella (4+5). Itäisen konferenssin toisella sijalla majailevan joukkueen kovin pisterohmu on ollut Sergei Širokov, joka on tehnyt 14 maalia ja tarjoillut yhdeksään osumaan esityön (14+9=23). Kokonaisuudessaan Omsk on onnistunut laajalla rintamalla ja Sirokovin sijoitus pistepörssissä on vasta 21.

Jokereilla loukkaantumishuolia – Anttilan puuttuminen pisti silmään sunnuntaina

Helsinkiläisjoukkueen nelosketjun rooli on poikkeuksellisen suuri. Ketjun sisällä yksi merkittävimpiä pelaajia on ollut jo useamman kauden Marko Anttila. Miehen roolin tärkeyden todella ymmärtää nyt, kun kolossihyökkääjä on loukkaantuneena sivussa. Sunnuntain kamppailussa Lokomotiv Jaroslavia vastaan Jokerit-nelonen ei ollut entisensä, vaikka Antti Pihlström palasikin kokoonpanoon.
Anttilan lisäksi hyökkäyspäästä loukkaantuneina sivussa ovat Nicklas Jensen sekä Peter Regin. Poissaolot syövät valtavasti syvyyttä Jokerien hyökkäyksestä. Muiden pelaajien on kyettävä nostamaan tasoaan entisestään voiton eteen. Puolustuspään osalta tilanne on hieman parempi, sillä ainoastaan Eemeli Räsänen on yhä sivussa loukkaantumisen vuoksi. Oliver Lauridsen on katsomon puolella pelikiellon johdosta.
Lokomotiv-kamppailu tarjosi Jokereille ensimmäistä kertaa haasteita kahteen kamppailuun. Tätä ennen joukkue käveli helposti kaksi kertaa Severstal Tšerepovetsin ylitse. Vastus kovenee keskiviikkona entisestään. Helsinkiläisillä oli viikonloppuna roimasti tuuria matkassaan ja vierasjoukkue hallitsi kamppailua ajoittain selvästi.
Jokerit päästi ottelussa kaksi alivoimamaalia ensimmäistä kertaa marraskuun aikana – tätä ei ole koko kaudella kovin usein tapahtunut. Anttilan puuttuminen vaikuttaa myös alivoimapelaamiseen merkittävästi, sillä konkarihyökkääjä on ollut sen kantavia voimia yhdessä Mika Niemen kanssa.

Jokereilla ei riitä – Omsk kiittää

Jokerien poissaolot ja Omskin sekä kokonaisvaltainen että kurinalainen pelaaminen ovat isännille liikaa. Peli-ideana kamppailuun on vierasvoitto, jota pelataan kahdella tapaa oivien kerrointen siivittämänä.