KHL pe 10.01. klo 18:30

Jokerit - Severstal Tsherepovets

Aloittaako Jokerit juhlat todenteolla Tallinnassa?

Jokerit kohtaa viime aikoina vahvasti esiintyneen Severstal Tsherepovetsin kahdesti helsinkiläisseuran järjestämässä Tallinn Hockey Weekend-tapahtumassa. Jokerit on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa ja siinä ohella peräti kolmetoista ottelun mittaisessa pisteputkessa. Divisioonansa kärkipaikkaa jahtaava helsinkiläisseura tarvitsee kipeästi täyden pistepotin viikonlopun molemmista otteluista, mutta yhtäkään ilmaista pistettä ei kuitenkaan ole jaossa.

Edellisen ottelunsa ensimmäisen erän vaikeuksista huolimatta Jokerit onnistui kääntämään Spartak–ottelun voitokseen jatkoajalla Moskovan illassa. Jokereiden tanskalaisten hurjalle vireelle ei tunnu löytyvän pysäyttäjää. Jokereiden viisikkopelaaminen on ollut viime ajat loistavaa. Siitä kertoo se, että vaikka useampi joukkueen hyökkääjistä on kärsinyt loukkaantumisista ja ollut sivussa kokoonpanosta, on Jokerit pystynyt tuomaan pöytään äärimmäisen tasapainoista neljän ketjun jääkiekkoa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Jokereiden yhtenä suurimpana etuna voi pitäää joukkeiden erikoistilannepelaamista. Jokereiden ylivoima on nostanut tasoaan huomattavasti ja tällä hetkellä se on koko sarjan kolmanneksi tehokkain. Severstal on puolestaan paininut ongelmien keskellä omien erikoistilanteidensa kanssa. Severstalilla ei olekkaan varaa kuluttaa jäähypenkkiä Jokereita vastaan.

Severstalin kausi on ollut vaikea. Pudotuspeliviiva alkaa olla jo tavoittamattomissa. Valoa tunnelin päähän on tuonut joukkueen nappaamat neljä voittoa viimeisestä viidestä ottelustaan. Matkalla on kaatunut muun muassa Pietarin jätti SKA. Severstalin edellinen voitto Jokereista on kuitenkin vuodelta 2017, eikä joukkueen tämänhetkinen auttamatta liian heikko materiaali ennusta asiaan muutosta.

Jokereilla on selvä etu paperilla katsottuna ottelun jokaisella osa-alueella. Severstalin materiaalin kapeus yhdistettynä Jokereiden viime aikaiseen äärimmäiseen tehokkaaseen viimeistelyyn eivät lupaa hyvää Severstalille. Tilastoja pohjalta ottelusta voi ennustaa maalirikasta ja pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä (yli 5.5 maalia).

10 euroa pelirahaa