KHL la 11.01. klo 15:00

Jokerit - Severstal Tsherepovets

Jokereille kelpaa vain voitto Tallinnan lauantai-illasta!

Jokereiden Hockey Weekend-tapahtuma jatkuu Tallinnassa, kun helsinkiläiset kohtaavat toistamiseen Severstal Tsherepovetsin. Jokerit pöllytti Severstalia peräti 4–1-lukemin joukkeiden ensimmäisessä kohtaamisessa. Venäläisjoukkueelta vaaditaan huomattavaa tasonnostoa perjantai-illan ottelussa, mikäli se mielii todenteolla haastaa Jokerit.

Jokerit nappasi tärkeät kaksi pistettä tasapainoisen esityksen päätteeksi. Ottelusta ei muodostunut varsinaista klassikkoa, sillä Jokerit riisui Severstalin lähes täysin aseista, eikä Severstal pystynyt missään vaiheessa nousemaan helsinkiläisten tasolle. Erityisesti Jokereiden vahvasti toiminut ylivoima oli jälleen helsinkiläisten voiton takeena. Neljästä täysosumasta huolimatta Jokerit ei ollut ottelussa äärimmäisen tehokas, joten lisää maaleja sopii odottaa Tallinnan lauantai-illalta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Severstal oli Tallinnan ensimmäisessä ottelussa täysin vastaantulija. Joukkue sortui turhaan jäähyilyyn, johon Jokereiden tehokasta ylivoimaa vastaan ei ole varaa. Suurista vaikeuksista huolimatta Severstal pystyy nostamaan tasoaan. Severstalin tulee pystyä hyödyntämään Jokereiden virheet huomattavasti kovemmalla kädellä. Perjantain tapaiseen maalipaikkojen tuhlailuun ei ole varaa. Antti Niemi korvaa mitä todennäköisemmin Janis Kalninsin Jokereiden maalilla, joten maaleja tullaan myös lauantaina näkemään kentän molemmissa päädyissä.

Jokereiden voi odottaa jatkavan siitä, mihin joukkue perjantaina jäi. Severstalilta voi puolestaan odottaa suurempaa panosta erityisesti hyökkäyssuuntaan päin. Molemmat joukkueen tekivät ottelussa virheitä ja Jokereiden otteista oli ajoittain havaittavissa pientä ajatusten karkailua. Ottelusta voi jälleen odottaa maalirikasta. Pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä (yli 5.5 maalia).

10 euroa pelirahaa