ke 14.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Jokerit – Severstal | Tuttu ottelupari – kolmas pelipaikka kolmessa viikossa

Helsingin Jokerit nähdään pitkästä aikaa kotikaukalossaan tänään keskiviikkona. Vierasjoukkueeksi saapuu jo tutuksi käynyt vastustaja Severstal Tšerepovets. Joukkueet kohtasivat vajaat kolme viikkoa sitten Tallinnassa, viime viikolla Tšerepovetsissa ja nyt vuorossa on ensimmäinen kohtaaminen Helsingissä.

Jokereilla pahoja poissaoloja

Puolustuksesta loukkaantumisen vuoksi sivussa on Eemeli Räsänen. Alakerrasta puolestaan poissa on myös pelikieltoaan kärsivä Alex Grant.
Hyökkäyskalustosta sivussa ovat ainakin Peter Regin, Nicklas Jensen. Antti Pihlström ei myöskään vielä ole täydessä pelikunnossa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Severstal koko KHL:n pohjasakkia

Tšerepovetsilaisjoukkueesta sai kuluvalla viikolla lähteä entinen päävalmentaja. Pelaamistaan pitkään etsiskellyt joukkue suorittaa jopa alhaisemmin kuin oltiin odotettu, vaikka odotuksiakaan ei tehdaskaupungin joukoille oltu liialti ladattu. Otteluita on pelattuna 27 ja pisteitä kerättynä vain 19.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Jokerit on onnistunut kaatamaan Severstalin kahdesti kuluvalla kaudella. Ensin toissaviikolla ja viimeksi edellistiistaina. Tšerepovetsilaisia vastaan narripaidat ovat siis saaneet urakoida viime aikoina toden teolla.
Ensimmäinen kamppailu käytiin Tallinnassa Tondiraban jäähallissa. Ottelusta muodostui viimeisten viiden peliminuutin aikana jännittävä, mutta Jokerit hoiti taiston lopulta itselleen, kun Jensen ratkaisi ottelun yksilösuorituksella sen viimeisellä minuutilla.
Viime viikolla Jokerien joukkue kärsi jo pahoista loukkaantumisistaan, mutta esiintyi silti tehokkaasti ja kaatoi Severstalin puhtaasti loppunumeroin 4­–0. Ottelun voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä.

Jokerit kaataa heittopussin puhtaasti toistamiseen?

Edellisessä Severstalia vastaan pelatussa ottelussa puolustuspää oli tilkitty melko tyylikkäästi läpi kamppailun ja maalilla vastuun kantanut Janis Kalnins hoiti osuutensa mallikkaasti. Jatkuisiko tšerepovetsilaisten tehottomuus myös Helsingissä?
Ensimmäinen ja selkeä valinta kamppailuun on kuitenkin Jokerit mojovalla tasoituksella, mutta toisessa valinnassa haetaan jatkumoa edelliseen kamppailuun.

Jokerien kokoonpano kamppailuun

Hyökkäysketjut:

Jesse Joensuu – John Norman – Brian O’Neill
Henri Ikonen – Sakari Manninen – Pekka Jormakka
Max Wärn – Geoff Platt – Steve Moses
Tomi Mäki – Mika Niemi – Marko Anttila

Puolustajaparit:

Tommi Kivistö – Sami Lepistö
Karl Stollery – Viktor Lööv
Jesper Jensen – Oliver Lauridsen

Maalivahdit:

Janis Kalnins (Ryan Zapolski)