KHL su 02.12. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL: Jokerit – Slovan Bratislava | Nähdäänkö Helsingissä jälleen maalirikas kamppailu?

Helsingin Jokerit saa vieraakseen sunnuntai-iltapäivän KHL-ottelussa Slovan Bratislavan. Läntisessä konferenssissa vierailija on kolmanneksi viimeisenä. Jokerit lähtee kamppailuun ilman puolustajaansa Sami Lepistöä.
Slovanin otteet eivät ole olleet ihmeellisiä
Slovan Bratislava kuuluu odotetusti koko sarjan häntäpään joukkueisiin. se on päästänyt huimat 121 maalia ja otteluita on pelattuna 35, mutta pisteitä kerättynä ainoastaan 23. Joukkueen paras pistemies on paluun slovakialaisten riveihin täksi kaudeksi tehnyt jenkkihyökkääjä Jeff Taffe, jolle tehopisteitä on kertynyt 20 (6+14=20).

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Slovanin kärkiketjuissa osaamistaan on väläytellyt Taffen lisäksi myös tšekkihyökkääjä Michal Repik, joka on iskenyt 10 maalia ja 19 tehopistettä (10+9=19). Repik nähtiin Liiga-kaukaloissa kaudella 2014–2015, jolloin hän edusti Lahden Pelicansia.
Edellisiin viiteen kamppailuunsa Slovan Bratislava on onnistunut tekemään viisi maalia, joka on todella alhainen lukema KHL:ssä. Näistä kamppailuista Slovan on onnistunut keräämään ainoastaan yhden pisteen, ja se tekee siitä koko konferenssin huonoimman joukkueen viiden ottelun kuntopuntarilla.
Jokereilla poissaoloja, mutta kotona kulkee
Koko läntisen konferenssin sijalla kolme oleva Jokerit on koko konferenssin paras kotijoukkue, kun se on Helsingissä kerännyt pisteitä 29. Pietarin SKA:lla on saman verran kotipisteitä, mutta huonompi maaliero.
Jokerit on mättänyt kotiotteluissaan peräti 71 täysosumaa. Päästettyjä maaleja joukkueella on kotihallissaan ainoastaan 40. Jokerit on pelannut kotikaukalossaan 17 kertaa kuluvalla KHL-sesongilla.
Jokereilla on jonkin verran merkittäviä poissaoloja, mutta selkeästi kapeampaa vierailijaa vastaan ne vähentävät ainoastaan hieman Jokerien hyökkäysalueaikaa ja sitä kautta mahdollisia erikoistilanteita sekä tehoja. Jokerit on kuitenkin onnistunut kuluvalla kaudella erinomaisesti laajalla rintamalla, minkä lisäksi tuore kasvo Kristian Vesalainen suorittaa kotidebyytin. 19-vuotias Winnipeg-varaus teki avauskamppailussaan Jokerit-nutussa komean ylivoimamaalin Minskissä.
Jokerien puolustuksesta ovat sivussa Lepistö sekä Eemeli Räsänen. Lepistö on pelikiellossa ja Räsänen loukkaantumisen vuoksi sivussa, kuten on jo pidemmän aikaa ollut.
Isäntien hyökkäyspään poissaoloissa ei ole muutoksia voitokkaaseen otteluun Minskin Dinamoa vastaan.
Pelivalinnoissa keskitytään maalimääriin ja runsasmaalista iltaa odotetaan.
Jokerien kokoonpano:
Jesse Joensuu – John Norman – Brian O’Neill
Kristian Vesalainen – Sakari Manninen – Pekka Jormakka
Max Wärn – Geoff Platt – Steve Moses
Tomi Mäki – Mika Niemi – Antti Pihlström
Henri Ikonen
Tommi Kivistö – Viktor Lööv
Karl Stollery – Alex Grant
Jesper Jensen – Oliver Lauridsen
Ryan Zapolski (Janis Kalnins)

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ