ti 22.10. klo 18:30

Jokerit - Spartak Moskova

Liekittääkö ”kurkunleikkaaja” Oleg Znarok Spartak Moskovan voittoon Jokereista?

Jokerit suli jo toistamiseen tällä kaudella kahden maalin johtoasemasta kolmannessa erässä Torpedo Nizhni Novgorodia vastaan. Kolmannen erän otteiden tulee olla parempia, kun Oleg Znarokin Spartak Moskova saapuu Jokereiden vieraaksi Hartwall Arenalle.

Jokerit lähtee otteluun kaksi peräkkäistä jatkoaika tappiota niskassaan. Jokereiden edellistä ottelua leimasivat useat kiekonmenetykset ja merkkausvirheet. Helposta ensimmäisestä maalista huolimatta Antti Niemi pelasi kelpo ottelun ja torjui muun muassa usean Torpedon läpiajon. Jokereiden tämän kauden yhdeksi suureksi ongelmaksi alkaa hahmottua joukkueen johtoaseman otteet erityisesti kolmannessa erässä.

Torpedon iskemä jatkoaikamaali kuvastaa hyvin Jokereiden oman alueen ongelmia. Kiekollisena ollaan huolimattomia ja kiekottomina kiekko tuntuu kiinnostavan liikaa, joka jättää vastustajan pelaajia vapaaksi maalinteko paikoille. Torpedo on ottelu ongelmineen on kuitenkin vain yksi muiden joukossa. Jokereiden viimeaikainen vire on ollut positiivinen ja joukkue on saalistanut pisteitä kahdeksassa perättäisessä ottelussa. Torpedoa vastaan tapahtunut romahdus toimii helsinkiläisille hyvänä muistutuksen siitä, ettei huonoihin eriin ole varaa.

Spartakin alkukausi on äärimmäisen kaksijakoinen. Muutamaa voittoa on seurannut muutamaan ottelun tappioputki. Joukkue majailee KHL:n läntisen konferenssin sarjataulukossa heti Jokereiden vanavedessä sijalla seitsemän. Joukkueen vaarallisuudesta kertoo Pietarin SKA:n jääpalatsista haettu vierasvoitto 2–3-lukemin. SKA-ottelua ennen Spartak oli kuitenkin kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tuoreessa muistissa on myös Moskovan TsSKA vastaan kärsitty 3–9-tappio. Joukkueen otteet heittelehtivät Jokereiden tapaan paljon.

Uskotaan Jokereiden sisuuntuneen lauantain romahduksesta ja joukkueen kamppailevan ehjän ottelun. Jokerit on materiaaliltaan Spartakin edellä, mutta turhiin jäähyihin helsinkiläisillä ei ole varaa, kun ylivoiman pyörittäjänä toimii Patrik Hersley. Pelivalinnaksi nostetaan Jokereiden kotivoitto varsinaisella peliajalla.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>