KHL ma 17.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Jokerit – Traktor | "Siperia opettaa!"


KHL:ssa Jokerien härkäviikot jatkuvat, kun helsinkiläisryhmä kohtaa kotiviikon avausottelussaan ja samalla kauden seitsemännessä ottelussaan Traktor Tseljabinskin. Siperialaisryhmä on vahvistunut viime kaudesta. Erityisesti hyökkäysarsenaali on parempi, mutta joukkueen maalia vartioi iso kysymysmerkki.
Vitali Demchenko sai tälle kaudelle tseljabinskiläisjoukkueessa suuret saappaat. Tsekkiläinen kansainvälisen tason huippuvahti Pavel Francouz siirtyi tavoittelemaan paikkaa taalaliigaan Colorado Avalanchen organisaatioon. Ei Demchenko alkukauden otteluissaan kovin huonosti ole pelannut, mutta myöskään sykähdyttäviä esityksiä ei ole nähty.
Vierailijan hyökkäyskalusto on laaja. Kärkihyökkääjiksi alkaneelle kaudelle pestatut Ryan Stoa Moskovan Spartakista sekä Alexander Bergström Sibir Novosibirskistä ovat olleet tehopisteluetteloissa alkukaudesta.
Näiden herrojen lisäksi myös Traktorin viime kauden tehopelaaja, Bergströmin maanmies, ruotsalainen Richard Gynge on ollut kovassa vedossa tehopisteiden valossa. Nämä miehet jakavat joukkueen sisäisen pistepörssin toisen sijan viidellä paunalla.
Sisäisen pistepörssin kärkinimi löytyy yllättäen kovien hyökkääjien takaa, kun pistekuninkaan paikkaa hallitsee Tapparassakin aikoinaan ihastuttanut pienikokoinen puolustaja, Nick Bailen.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kotijoukkue Jokerit on alkukauden otteluissaan onnistunut todella mainiosti. Se ei ole jäänyt kertaakaan pisteittä, vaikka esimerkiksi sen avauspelaaminen on takunnut ja joukkue on hukkailut mielin määrin kiekkoja omalla puolustusalueella. Kosahtaako tänään omissa rankasti?
Traktorin hyökkäyksen kärkimiehet, kuten Bergström, Gynge, Stoa, Paul Szczechura sekä mestarijoukkue AK Bars Kazanista tälle kaudelle Siperiaan siirtynyt Anton Glinkin ovat miehiä, jotka kiittävät Jokerien oman pään hasseista ja saadessaan paikan osaavat naulata pikkumustaa arkkuun. Tänään ei helsinkiläisillä ole virheisiin varaa.
Jokerien maalivahtipeli on ollut niin ikään erinomaista, tosin tänään maalia vartioivan Ryan Zapolskin pelaamissa otteluissa vastustajat eivät juurikaan ole maalipaikoilla juhlineet. Tänään voi Zapolskillekkin tulla hikinen iltapuhde Traktorin vahvan hyökkäykaluston kanssa.
”Siperia opettaa” – näin kuuluu Jokerien mainoslause tällä kaudella. Opettaako Siperia tänään Jokereille, kuinka käytetään vastustajan virheet hyödyksi?

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ