ti 11.02. klo 18:30

Jokerit - Traktor Tsheljabinsk

Jokerit palaa tauolta ja tappioon ei ole varaa!

Jokerit palaa Ruotsin EHT-tauolta KHL:n runkosarjan viimeiselle puristuksille hyvin levänneenä. Helsinkiläisten isännöitäväksi Hartwall Arenalle, äärimmäisen tärkeistä pisteitä Jokereiden kannalta, saapuu auttamatta podutuspeliviivan kadottanut Traktor Tsheljabinsk.

Maajoukkuetauko saapui oivalliseen aikaan helsinkiläisten kannalta. Tilastojen valossa Jokereiden esityksissä ei ollut valittamista, mutta joukkueen otteissa oli havaittavissa hieman väsymystä. Erityisen hyvää tauko teki kenties koko KHL:n kuluneen kauden parhaalle maalivahdille Janis Kalninsille, jonka kuormitus on ollut todella suurta edellisinä viikkoina. Jokereiden viisikko- ja erityisesti ylivoimapelaaminen on ollut kuluneella kaudella valovuoden edellä alavireisesti esiintyneeseen Traktoriin verrattuna, mistä kielii kauden avauskamppailun helsinkiläisten 2–5-vierasvoitto.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Traktorin viime kausien suoritustaso on laskenut lehmän hännän tavoin. Huipennusta vailla oleva runkosarja ei ole tuonut asiaan muutosta. Maalinteossa joukkue on suurissa vaikeuksissa, kun samaan aikaan omapää on vuotanut kiitettävällä tahdilla. Helppoa iltapuhdetta ei voi Traktorille ennustaa, sillä joukkue on kaatanut Jokerit viimeksi vuonna 2015.

Jokereilla ei ole varaa tiputella turhia pisteitä ja noin viikon mittaisen tauon jälkeen kotikentällä tarvittava taso tulee löytymään varmasti. Traktor pääsee tuskin maalipaikoilla herkuttelemaan, kun taas Jokerit kykenee luomaan tarvittavat maalipaikat voiton kannalta. Pelivalinnaksi nostetaan Jokereiden kotivoitto + ottelun maalimäärä (alle 5.5 maalia).

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleJokerit - Traktor Chelyabinsk11.02.2020