to 20.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

KHL: Jokerit – ZSKA Moskova | Helsinkiläisiä ovat kohdanneet vaikeat ajat – härkäviikko käynnissä

Mielenkiintoinen jääkiekkoilta on luvassa Helsingin areenassa torstaina, kun Jokerit saa vieraakseen koko KHL:n kuumimman ja kovimman joukkueen Moskovan ZSKA:n. Jokereilla ovat käynnissä vaikeat ajat ja vierasjoukkuekin taistelee poikkeuksellisesti tappio edellisottelusta niskassaan.
ZSKA vyöryy kohti läntisen konferenssin runkosarjavoittoa
Moskovan ZSKA hävisi edellisessä ottelussaan Vitjaz Podolskille. Ennen tappiota joukkue oli kaapinut voittoja 18 ottelusta peräjälkeen. Kaikki putket menevät joskus poikki ja ZSKA ei tappio-ottelussaan vain saanut paikoista maaleja tehdyksi ja podolskilaiset nauttivat 2–0-voitostaan.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

ZSKA:n joukkuepelaaminen on ollut saumatonta jo pitkään. Mikä on vastustajille pahinta, hurja joukkue on kyennyt kauden aikana vieläpä kehittämään pelaamistaan. Joukkue puolustaa tiiviisti ja sen kautta hyökkää tiiviisti ja organisoidusti, mutta ei kuitenkaan liian hitaasti.
Moskovalaisjoukkue on pahin vastus mille tahansa joukkueelle KHL:ssä ja torstaina se vierailee Helsingissä, jossa sitä odottaa siipirikkoinen Jokerit, joka on kohdannut vaikeat ajat.
ZSKA etenee vakaasti kohti läntisen konferenssin voittoa ja 38 ottelun jälkeen sillä on pisteitä 66 kappaletta. Toisena on Pietarin SKA, jolla pisteitä on 61 ja kolmantena Jokerit, joka on kerännyt 53 paunaa niin ikään 38 pelatusta ottelusta.
Jokereilla vaikeaa – loukkaantumiset piinaavat härkäviikolla
Jokereilla oli merkittynä kokoonpanoonsa edellisessä ottelussaan Moskovan Spartakia vastaan ainoastaan 12 hyökkääjää, sillä reissun aikana pelaajista sairastui Henri Ikonen ja toinen hyökkääjä Pekka Jormakka loukkaantui Avangard Omskia vastaan maanantaina pelatussa ottelussa. Steve Moses löytyy tätä nykyä loukkaantuneiden listalta yhdessä Peter Reginin, Marko Anttilan ja Eemeli Räsäsen kanssa.
Suomessa tilanne helpottunee sen verran, että Jokerit saa täyden kokoonpanon kasaan. Todennäköisesti joukkueen alemmissa ketjuissa nähdään joko Joona Monto tai Erik Embrich. Tuoreet loukkaantumiset ja sairastapaus tulivat kuitenkin mahdollisimman huonoon aikaan, sillä Jokereilla on käsillä todellinen härkäviikko.
Maanantaina joukkue kohtasi Avangard Omskin Moskovassa, jossa se kykeni vielä melko tasapainoiseen suoritukseen, mutta joutui taipumaan jatkoajalla 3–2-tappioon. Heti tiistaina vastassa oli Moskovan Spartak ja ottelusta ei helsinkiläisittäin jäänyt juurikaan kerrottavaa, sillä isäntä meni menojaan ja naulasi taululle 5–0-lukemat. Seuraavana vuorossa on kotiottelu Moskovan ZSKA:n saapuessa Helsinkiin, mutta se ei suinkaan ole viikon viimeinen ottelu, vaan vielä lauantaina Jokerit saa vieraakseen Riian Dinamon.
Vierasjoukkueen kertoimista löytyy pelattavaa
Helsingin torstai-illan ykkösvalintana toimii vahvan vierasjoukkueen voitto varsinaisella peliajalla. Toiseksi valinnaksi nostetaan ZSKA:n tasoituksellinen voitto. Joukkueiden pelillinen ero on tällä hetkellä liian suuri.
Jokerit ja ZSKA ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen Moskovassa ja isännät niistivät helsinkiläisiä silloin lukemin 5–0.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ