Kunlun Red Star – Barys Nur-Sultan

su 08.09. Klo 10:00

Kunlun Red Star haastaa Barys Nur-Sultanin!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

KHL-kausi jatkuu sunnuntaita Kiinassa, kun isäntäjoukkue Kunlun Red Star kohtaa kazakstanilaisen Barys Nur-Sultanin. Molempien joukkueiden kausi on alkanut kaksijakoisesti yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla.

Kunlun lähtee tähän KHL-kauteen lähes täysin uudistuneella joukkueella. Esimerkiksi suomalaisista pelaajista seuran jättivät Tomi Karhunen, Joonas Järvinen, Ville Lajunen ja Veli-Matti Savinainen. Olli Palola kantaa edelleen suurta vastuuta joukkueen tuloksentekoroolissa.

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Kunlunin suurimmat heikkoudet löytyvät edelleen isäntien oman pään pelaamisesta. Kunlun päätti viime kauden KHL-runkosarjan yhtenä eniten maaleja päästäneenä joukkueena, eikä tämän kauden puolustuksen perusteella lopputuloksen voi ennustaa paranevan.

Entinen Barys Astana ja nykyinen Barys Nur-Sultan puolestaan luottaa viime kauden runkoonsa. Hyökkäykseen on kuitenkin lisätty ratkaisuvoimaa muun muassa Iiro Pakarisen muodossa. Barys oli viime kauden runkosarjassa yksi eniten maaleja tehneistä joukkueista, eikä tämän kauden ryhmältä ole mitään syytä odottaa yhtään vähempää. Tolppien välissä operoi Jokereistakin tuttu Henrik Karlsson, joka on esittänyt viime kaudet erinomaisia otteita.

Uskotaan Barysin laajan materiaalin olevan liikaa Kunlunin ontuvalle peräpäälle. Jatkoaikaa tuskin  tarvitaan ja nostetaan ensimmäiseksi pelivalinnaksi Barysin vierasvoitto varsinaisella peliajalla.

Ottelusta voi ennakoida hyvin hyökkäysvoittoista. Vastakkain ovat kaksi hyökkäyspelaamiseen vahvasti nojaavaa joukkuetta, joten odotettavissa on maalirikas ottelu. Nostetaan toiseksi pelivalinnaksi, että ottelussa nähdään yli 5.5 maalia.