to 29.11. klo 13:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Kunlun – Sibir | Kaikille kenkää -meininki toimii sittenkin joskus?

KHL:ssa kohtaavat torstaina toistamiseen kiinalaisjoukkue Kunlun Red Star sekä Sibir Novosibirsk. Vierailija on äitynyt huimaan lentoon ja alkukauden tappioputki sekä muut tappiokierteet ovat vain pahoja muistoja. Kaikille kenkää -teema toimi Sibirissä paremmin kuin monessa muussa seurassa aiemmin on nähty.

Joukkueet toistamiseen vastakkain – Sibir vei tiistain kamppailun nimiinsä

Kunlun ja Sibir tarjosivat tiistaina viihdettä harvalukuiselle kiinalaisareenan yleisölle koko rahan edestä. Vierasjoukkue johti kamppailua jo numeroin 1–5 ennen viimeistä erää, mutta pienen sulamisen myötä joukkue joutui hakemaan pisteet aina voittolaukauskilpailun kautta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Suomalaispelaajat olivat ottelussa näyttävästi esillä, sillä Sibirissä pelaava Jukka Peltola naputti ykkösketjun laidassa kaksi tehopistettä (1+1) ja Olli Palola Kunlunin nelosvitjan laidassa hattutempun (3+0). Palola iski ottelun tasoihin, kun sitä oli jäljellä ainoastaan kolme sekuntia. 15 sekuntia ennen päätöstä vielä viime kaudella Jokereissa tehoillut hyökkääjä oli kaventanut ottelun lukemiksi 4–5. Voittolaukauskilpailun ainoa onnistuja oli vieraiden Daniil Romantsev.
Ottelu oli melko tasainen pelillisesti myös ensimmäisessä ja toisessa erässä, vaikka Sibir pääsikin ratkaisevanoloiselle karkumatkalle. Joukkueen voitettua otteluita on itseluottamuksessa tapahtunut pieniä ihmeitä ja joukkue viimeistelikin todella tehokkaasti. Kunlunin kolmannen erän vyöryyn se ei kuitenkaan aivan kyennyt vastaamaan ja ehjä 60 minuuttinen suoritus jäi puuttumaan.
Sibiriin siirtyi Liigasta täksi kaudeksi kolme pelaajaa, kun Julius Junttila, Charles Bertrand sekä Jukka Peltola siirtyivät kauas itään. Nyt heistä on jäljellä enää jälkimmäinen ja ovet ovat käyneet tiuhaan tahtiin useiden muidenkin pelaajien osalta sekä valmennuksessa. Tulos on ollut yllättäen positiivinen, sillä joukkue on alkanut vihdoin voittaa otteluitaan säännöllisesti. Tiistain voitto oli Sibirille jo viides peräkkäinen.

Sibirin kertoimet nostettu tehoilusta ja kahden erän loistoesiintymisestä huolimatta pilviin – siihen isketään

Vierailija on onnistunut keräämään edellisistä viidestä ottelustaan täyden pistepotin, mutta isäntä ainoastaan seitsemän pistettä – ei toki huonosti sekään. Sibirin pelaaminen oli kahden ensimmäisen erän aikana sellaisella tasolla, jota siltä on nähty viime aikoina. Maalintekopaikoille mennään hanakammin ja niitä saadaan luotua.
Kunlunilla oli osittaista tuuria matkassaan, kun se sai tiistain kamppailun väännettyä tasoihin saakka. Jos Sibir jatkaa samalla tehokkuudella ja itseluottamuksella kuin kahdessa ensimmäisessä erässä – eikä ryhdy peruuttelemaan – kuten se tiistaina kolmannella jaksolla teki, on sillä täydet mahdollisuudet niistää kiinalaisjoukkue toistamiseen.