ti 25.12. klo 13:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Kunlun – SKA Pietari | Palaako SKA voittojen tielle kahden tappion jälkeen?

Pietarin SKA vierailee Kunlun Redstarin kotiluolassa Kiinassa joulupäivänä. SKA:lla on allaan kaksi tappiota. Isäntäjoukkue on puolestaan kyntänyt pidempään ja se on kolmen tappion putkessa.

Kunlunilla ei kulje – Tapolan joukoilla vaikea kotiputki

SKA-ottelu on Jussi Tapolan luotsaamalle Kunlunille järjestyksessään kuudes perättäinen kotikamppailu. Joukkue on hävinnyt viidestä edellisestä kamppailustaan neljä ja kaikki tappiot ovat siis tulleet kotihallissa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Edellisistä kymmenestä ottelusta Tapolan suojatit ovat kairanneet voiton ainoastaan kahdesti ja Kunlun on sitä myöten tippunut jo pois pudotuspelipaikkaan oikeuttavilta sijoilta majaillen nyt itäisessä konferenssissa yhdeksäntenä.

Pietarin SKA:lle ei edelleenkään heru pisteitä toiselta mahtiseuralta

Moskovan TsSKA ja SKA kohtasivat pietarilaisten isännöimässä ulkoilmaottelussa lauantaina. Kohtaaminen oli joukkueille jo neljäs kuluvalla kaudella, eikä SKA edelleenkään onnistunut kaatamaan moskovalaisjoukkuetta, vaan kärsi tappion 1–4-lukemin.
Ennen ulkoilmaottelua SKA hävisi torstaina Riian Dinamolle kotonaan jatkoajalla. Joukkueella on takanaan siis kaksi tappiota ja jotain on takuulla jäänyt hampaankoloon. SKA ei ole kertaakaan kuluvalla kaudella kärsinyt kolmea tappiota peräjälkeen ja se lähtee suurena ennakkosuosikkina alavireisen Kunlunin vieraaksi.

Pelivalinnoissa tarkastellaan vieraiden runsasmaalista voittoa

Joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella lokakuussa Pietarissa, jossa SKA oli parempi loppunumeroin 5–1. Edellisestä kamppailusta on pitkä aika, mutta SKA:n materiaali on huomattavasti isäntiä leveämpi ja laadukkaampi, eikä se asetelma ole muuttunut tai muuttumassa mihinkään.
Kapealla materiaalilla operoivalla kiinalaisjoukkueella on myös pahoja loukkaantumishuolia. Sivussa ovat todennäköisesti puolustajat Marc-Andre Gragnani, Blake Parlett sekä Krisjanis Redlihs. Hyökkäyskalustosta on puuttunut ja puuttunee kärkiosaamista Cory Kanen ja Johan Sundströmin poissaolojen vuoksi.
Ensimmäinen pelivalinta on vierasvoitto maltillisella tasoituksella ja toisena valintana haetaan pienemmällä panoksella murskavoittoa.