ke 11.03. klo 18:00

Lokomotiv Jarsolavl - Jokerit

Jokereiden pudotuspelikeväässä muhii täysi farssi!

Jokerit möhli yhden erän päässä olleen jatkopaikkansa täysin tarpeettomalla hölmöilyllä, kun helsinkiläisten 2–1-johtoasema suli lopulta 2–4-tappioksi Lokomotiv Jaroslavl pudotuspelisarjan viidennessä kamppailussa. Jokerit aloitti ottelusarjan kolmella pekkäisellä voitolla, mutta viimeiset kaksi kamppailua on kirjattu Lokomotivin nimiin. Sarjan kuudennen ottelun panoksia ei siis voi korostaa liikaa.

Kahdesta peräkkäisestä tappiosta huolimatta Jokerit ei tällä hetkellä esitä huonoa jääkiekkoa. Tuloksen taakse katsoessa voi todeta Jokereiden suurimman vihollisen löytyvän peiliin katsoessa. Jokerit on kaksi viimeistä kamppailua kuluttanut jäähypenkkiä ottelun ratkaisevilla hetkillä, jonka Lokomotiv on hyödyntänyt armotta. Lisäksi jäähyt ovat olleet täysin ottelun ulkopuolella tapahtuneita täysin kurittomia ja typeriä hölmöilyjä. Rikkonaisuudesta johtuen Jokerit ei myöskään pääse kunnolla kiinni hyökkäyspelaamiseensa sarjan ensimmäisten kamppailuiden tavoin, joka on osoittautui täydeksi myrkyksi Lokomotivin raskasjalkaista peräpäätä vastaan.

Jokereiden ympäriltä löytyy kuitenkin myös selkeitä huolenaiheita. Janis Kalnins ei ole vaikuttanut omalta itseltään sarjan kahdessa viimeisimmässä kamppailussa, kun taas Ilja Konovalov on torjunut riittävän hyvin Lokomotivin maalilla. Petri Kontiolan paikka on tällä hetkellä katsomon puolella, mutta ehkä miehen syöttövalikoimaa tullaan tarvitsemaan sarjan kuudennessa ottelussa erityisesti ylivoimalla. Tästä päästäänkin Jokereiden ylivoimaan. Lauri Marjamäen suojattineen on löydettävä Jokereiden ylivoimapelaamiseen uudenlaisia variaatioita, sillä Lokomotiv sulkee tällä hetkellä Lehtonen-Jensen-akselin täysin Jokereiden kuvion ulkopuolelle jättäen Henrik Haapalan täysin oman onnensa nojaan takakolmion oikealle puolelle.

Lokomotiv on pystynyt nostamaan tasoaan sarjan edetessä, Jokereiden samaisen käyrän mennessä vastaavasti juuri vastakkaiseen suuntaan. Joukkue myös vihdoin uskoo omaan tekemiseensä, mutta suurta venymistä tarvitaan myös kotikaukalossa, sillä Kalnins ei tule imemään helppoja laukauksia jokaisessa kamppailussa, eikä Jokerit tule istumaan koko jäljellä olevan ottelusarjan ajan vain jäähyaitiossa. Lokomotivin tulee pystyä hyödyntämään kahden peräkkäisen voiton synnyttämä ote ja painamaan Jokereiden kimppuun kovalla sykkeellä heti kamppailun alusta lähtien.

Jokereiden täytyy pysyä poissa jäähyaitiosta, mikäli se mielii katkaista ottelusarjan Jaroslavlissa. Myös hyökkäyspelaamiseen tarvitaan sarjan ensimmäisten otteluiden kaltaista raikkautta. Molemmat joukkueet ovat heiluttaneet erityisesti sarjan viimeisimmissä kamppailussa verkkoa kovalla tahdilla. Kuudennen ottelun panos on tähänastisen sarjan suurin. Tämä tuleekin varmasti näkymään kaukalossa kurinalaisuutena erityisesti joukkeiden puolustusalueilla. Uskotaan maalivahtien ottavan ottelussa suuren roolin ja pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä (alle 4.5 maalia).

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>