KHL pe 05.03. klo 18:30

Lokomotiv Jaroslavl - Jokerit

Karkaako Lokomotiv vai nouseeko Jokerit rinnalle ottelusarjassa?

Lokomotiv Jaroslavl käänsi lopulta äärimmäisen tasaisen ottelusarjan ensimmäisen kohtaamisen edukseen kolmannessa erässä. Samalla joukkue nappasi ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan. Jokerit oli hyvin mukana kamppailussa ottelun alusta loppuun saakka ja tasaista vääntöä voi odottaa myös ottelusarjan toisesta kohtaamisesta.

Jokerit taisteli, mutta helsinkiläiset eivät kyenneet ohittamaan Lokomotivin maalilla upeasti torjunutta Edward Pasqualea. Laadukkaat maalipaikat olivat todella harvassa puolin ja toisin. Molemmat joukkueet puolustivat äärimmäisen tiiviisti ja kurinalaisesta, eikä räikeitä virheitä nähty montaa. Anders Lindbäck palasi Jokereiden maalille vakuuttavasti, vaikkakin vastuu Lokomotivin voittomaalista laskeutuu hänen ja Jesse Joensuun harteille.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Maalipaikkojen löytäminen tämän betonipuolustuksen keskeltä on äärimmäisen vaikeaa. Viimeiset minuutit käynnissä, Loko 1-0 edellä. #Jokerit #KHLfi

Lokomotiv taisteli itsensä vahvuuksiensa kautta voittoon. Joukkueen täksi kaudeksi vahvistunut puolustus onnistui tehtävässään erinomaisesti. Tuuriakin joukkueella oli kuitenkin myös matkassa, kun Jokerit hakkasi maalinteon saralla päätään seinään koko kolmannen erän viimeiset 10 minuuttia. Ottelun lopun kaltaisella vetäytymisellä Lokomotiv ei pysty pitämään Jokereita kurissa pitkään.

Molempien joukkeiden keskikalustolla on vielä kapeutta, kun sekä Anton Lander että John Norman ovat sivussa. Poissaoloista huolimatta molemmat joukkueet esittivät hyviä otteita erityisesti puolustuksellisesti. Tasaisen väännön voi odottaa jatkuvat. Jokereiden voitolle tarjotaan kuitenkin 2,65 kerrointa jatkoaikavoitto mukaan lukien, joka on ehdottomasti pelaamisen arvoinen kohde.