KHL su 02.09. klo 17:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Lokomotiv Yaroslavl – Avangard Omsk | yllättääkö uudelleen rakennettu Omsk?

Viime kaudella hiukan flopannut Avangard Omsk on aloittanut joukkueen uudelleen rakentamisen uusilla valmentajilla Bob Hartleylla ja Jaques Cloutierilla, jotka olivat pari vuotta sitten Calgary Flamesin valmennusduo.
Joukkueen uusimmista hankinnoista mielenkiintoisimmat ovat hyökkääjät David Desharnais (New York Ranger), Maxime Talbot (Lokomotiv) sekä puolustajat Nikita Pivtsakin (Metallurg) ja Ville Pokka (Belleville Senators). Uudelleenrakennetun Omskin harjoitusottelut ovat sujuneet mallikkaasti – 10 ottelusta on tullut seitsemän voittoa. Voidaan olettaa siis, että joukkueen hyvä ryhti ja itsevarmuus näkyy myös kauden avausottelussa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Lokomotiv Yaroslavlin perusrunko on pysynyt viime kaudesta melkein samana. Merkittävin hankinta joukkueeseen on ollut Stepan Sannikov, joka teki viime kaudella kohtalaisesti pisteitä Sibirin paidassa. Suurin menetys joukkueelle oli Maxime Talbotin siirtyminen Omskin riveihin.
Lokomotivin harjoitusottelut ovat menneet kohtalaisesti – 10 ottelua joista kuusi voittoa (2 jatkoajalla). Viimeisimmissä otteluissa hyviä pelinäyttöjä saatiin Kazania ja Dinamo Riigaa vastaan, kun taas Lokomotiv oli vaikeuksissa huonompaa Dinamo Miskiä vastaan. Joukkue tulee tänäkin vuonna varmasti pääsemään playoffeihin, mutta harjoitusotteluissa oli nähtävissä pientä alkukauden kankeutta. Lapulle voidaan hyvillä mielin Osmkin voitto, kun joukkueen esitykset ovat olleet paljon vakaampia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ