ma 26.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL: Moskovan Dynamo – Jokerit | Helsinkiläisille vaikea vastus – kumpi korjaa potin?

Venäjällä maanantaina yhteen iskevät Moskovan Dynamo sekä Helsingin Jokerit. Suomalaisjoukkueelle illan isäntä on ollut jostakin syystä todella haasteellinen vastustaja. Alkukauden alle odotusten esiintynyt isäntäjoukkue on myös piristynyt hieman.
Dynamo keskinäisten kohtaamisten herra Jokerien KHL-historian ajan
Helsinkiläiset ovat kohdanneet moskovalaisjoukkueen kymmenen kertaa KHL-taipaleellaan. Jokerit on onnistunut voittamaan ainoastaan kaksi näistä kohtaamisista. Seitsemän edellistä kertaa moskovalaiset ovat napanneet voiton itselleen.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Lähtöasetelmat ottelun alla ovat toisaalta hyvin erilaiset kuin useimmilla aiemmista kausista, sillä Jokerit on pelannut erinomaisen alkukauden loukkaantumisistaan huolimatta, mutta Dynamo on kyykännyt yllättävästi. Materiaaliltaan joukkue on kuitenkin niin laadukas, että se voi voittaa minkä tahansa sarjan joukkueista.
Jokerien kaksi edellistä ottelua ovat olleet poikkeuksellisen erilaisia joukkueen tehokkuuden osalta
Helsinkiläisten neljän voiton putki katkesi perjantaina, kun joukkue ei kyennyt löytämään keinoja maalintekoon Barys Astanaa vastaan. Maalipaikoille Jokerit kyllä pääsi, mutta joutui toteamaan kazakstanilaisjoukkueen paremmakseen 1–2-numeroin.
Toisenlainen esitys nähtiin keskiviikkona, kun maanantain vierailija upotti niin ikään kotonaan itäisen konferenssin kakkostilaa hallussaan pitävän Avangard Omskin numeroin 7–4. Jokerit viimeisteli ottelussa yli 30 prosentin tehokkuudella ja käytti erityisesti toisessa erässä lähes jokaisen maalipaikkansa hyväkseen.
Jokerien riveistä ovat sivussa hyökkääjät Marko Anttila, Nicklas Jensen, Peter Regin ja Tomi Mäki. Puolustuksesta sivussa on nuori lupaus, Eemeli Räsänen. Vaikka joukkue on onnistunut laajalla rintamalla läpi kauden, ison profiilin poissaoloja, jotka vaikuttanevat pidemmän päälle joukkueen tehokkuuteen sekä erikoistilannepelaamiseen on useampi. Regin on ollut pidempään poissa, mutta Anttila on ollut läpi kauden todella tärkeä osa alivoimaa ja hän on ollut sivussa kolmen kamppailun ajan. Jensen puolestaan on tärkeä osa ylivoimaa ja hän on ollut poissa hieman Anttilaa pidempään.
Viimeisiin kolmeen kamppailuunsa Jokerit on päästänyt keskimäärin kolme maalia eli yhteensä päästettyjä osumia on yhdeksän kappaletta – peräti neljä maaleista on tullut Jokerien pelatessa alivoimaa, joka on helsinkiläisille poikkeuksellisen suuri lukema tämänkaltaisella otannalla.
Vastaavasti ylivoimalla joukkue ei edellisissä kolmessa kamppailussaan ole onnistunut ensimmäistäkään kertaa, vaikka se on takonut näissä 12 osumaa.
Vielä on epäselvää debytoiko Jokerien tuore hankinta Kristian Vesalainen joukkueen paidassa jo Moskovassa, mutta hän on ainakin mukana Venäjällä.
Peli-ideana hieman piristyneen kotijoukkueen voitto
Moskovalaiset ovat voittaneet edellisistä viidestä kamppailustaan kolme ja sijoittuvat läntisen konferenssin kymmenen ottelun kuntopuntarilla kuudennelle sijalle, joka on huomattavasti parempi kuin joukkueen kokonaissijoitus, yhdeksäs. Uskotaan, että Jokerien Dynamo-peikko kasvaa isommaksi ja isäntä kairaa kahdeksannen perättäisen Jokerit-voittonsa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ